Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da Grcka nije u Eu. Ako jeste zbog cega oda migranti izlaze iz Grcke ( Eu ) i onda se bore da opet udju preko Hrvatske u tu istu Eu ?
Mup KS:Nemamo tačne podatke o tome kolikk ih ima na našoj teritoriji.Mup Rsa:Toliko ih ima,tog i tog pola,toliko godina,toliko gaća sa sobomm ...Samo kažem
Naivnost se u politici skupo plaća. Izgradnja naselja i zadržavanje migranata isključivo na prostoru gdje su Bošnjaci, jeste još jedan način razbijanja BiH. Ko to ne vidi i ne konta, slijep je i glup. A Bošnjaci će kao i obično platiti skupu cijenu svoje tuposti i gluposti.
Posaljite ih u Brcko Distrikt
Ma šta vi o tome raspravljate,imate tri saobraćajna policajca koji ih samo usmjeravaju u FBiH.
Genocidnu tvorevinu treba naseliti muslimanima sa drugog kontinenta.Mislim da bi se super slagali.
I svi prelaze Drinu he he
Baš me briga šta misli zločinačka policija
Samo da znate oni će vam dohakat.
Pa Vučić ih šalje klošari licemjerni.
Policija priprcine PC, ponjamke vam se na Drazu i onu komediju od spomenika.
Da bolje čuvate granicu sa Srbijom, ne bi ni bilo migrantske krize.. ali znamo svakako da vam je cilj da destabilizujete vlastitu državu, tako da i ne čudi..
Pa neka i Vučić čuva svoje granice, a ne da ih se namjerno propušta do granice sa BiH..
Dakle priznaješ da Srbija nema autoritet nad vlastitim granicama? I odakle ti to da su migranti muslimani?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)