Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno.. gdje su sad te nevladine organizacije, ombusmeni i ckapi materne, politicari itd da osude ovaj cin.. Prebiti univerzitetskog profesora samo zato jer drugacije misli.. eto ti civilizacije..i to bas od onih koji sebe smatraju nekim naprednim europskim narodom.. e krac ste vi stoko balkanska
Ma sta koga briga, ovdje nemas pravo na svoje misljenje. A ako ga izneses, evo sta se desava. Daleko smo mi od civilizacije.
Fašistička Bosna I Hercegovina....to je nacionalizam od nje napravio Dod misliš poput čobana, crvene, plave ili zelene boje dobro i jest...ali ako počneš da misliš svojom glavom....Onda češ shvatiti da živiš u fašističkoj zemlji. nema puno fašista ali ih ima dovoljno na sve tri strane da non stop kuhaju situaciju.... njih treba poslati u zatvor i biće svima bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zna se vrlo dobro u tome gradu ko je ovo uradio i ko je u "elitnom odredu" te stranke i Covicevi izvrsioci,ovo nije prvi put samo je prvi put neko poznat da tako kazem,presjmjesna je policija i kako funkcionise ali nije to samo slucaj u tom dijelu BiH i tome narodu,isti princip imamo u Sa i sistem vladajuce bosnjacke stranke te tupani bez mozga koji "odradjuju" kd sta treba a zauzvrat su pare tu i prednost u dijeljenju sa budzeta njihovim"sportskim kolektivima", a opet u rs su to izucili i patent imaju nad takvim mjerama,sve bagra i cega se normalan stidi ovde se ponose a opet ako bilo sta kazes normalno odmah si "izdajnik" i dusman,a narod zapanjuje svojom gluposcu i nasjedanju godinama na iste price i opterecenoscu svime osim da se zivi normalno
...ko li je ustaški šaja "crnac"...
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Recite ko je napadač,ne brinite se,mi ćemo ga nači......
napadac ce biti navodno pshicki bolesnik :) zanimljivije je ko je izdao naredjenje..... :)
Niko u Mostaru ne moze biti bezbjedan. Mostar je isto kao Irak
Nije ni Sarajevo nista bolje, isti slucaj je i ovdje.
Ouđujem napad na svakog čovjeka pa taman to bio i Bin Laden jer to nije način rješavanja problema nastranu njegovo političko djelovanje ali poznajem privatno ovoga čovjeka i daleko mu kuća bila. Ali ovo se mogle očekivat.
ko o cemu kurva o postenju,pa tako i ti :) bitno je da ti podrzavs ratne zlocince.....
danko, u pravu si jedno, a to je da se ovo moglo ocekivati u situaciji kada je fasizam legalno na vlasti u gradu cije ulice nose imena ustasa... u pravu si... sta drugo ocekivati od ustasa, nego da premlate svakog ko se usudi reci rijec na njih...
hahahhaha jos ce oni napravit da je Auto ukraden a et vlasnik nije imo vremena prijavit ali otkud kljucevi hmmmm sta tu izmislit aha nije orginal kljuc ili slicno sve ce to policija napravit da enbi slucajno se doslo do onog Koje sve organizovao a to je hdz znase,ovog cije je Auto treba preuzet sipa i tuzilastvo BIH ovo je teroristicki cin napad na politicara zbog izjave o jednom ratnom zlocincu je terorizam tako bi bilo da sutra neko napdne covica odma bi bilo terorizam ako ne preuzme tuzilastvo BIH ovaj slucaj nikad se nece pronac Koje a vjerovatno napadac je vec u Splitu naravno u prostorijama hdz znase..
Ministar MUP-a Sladjan stranacki covjek,naravno da ce se slucaj zataškati. Očekujemo smjene u policiji ili će nas primorat da se počnemo sami braniti.
šta ti je jadan ... pa ja se sam branim ima više od 10 godina; policija u hercegovini ne postoji, pa se nema šta ni smjenjivati; postoji samo privatna naoružana uniformisana banda koja otima pare na cesti kako bi lakše isfinansirala čuvanje kojekakvih hdz-a
Ovo je iskljuciva odgovornost HDZ-a, njegovih lidera i katolicke crkve. Kad vodstvo najvece stranke jednog naroda i svecenici crkve docekuju ratnog zlocinca onda niko u ovoj zemlji ne moze biti siguran. Ovo je posao za SIPA-u, visokog predstavnika i EU. HDZ treba staviti na listu teroristickih organizacija, i uputit protestnu notu Vatikanu.
Jeli Kordić slobodan čovjek jeli oslužio kaznu od istog toga suda jeste. Čovjek nije priznao krivnju da jeste dobio bi manje ovako su ga naguzili i sad možemo laprdat što se tiče zakona je čist ko suza. i nema se tu šta pričati.
@danko ako su netkoga naguzili, kako ti priopcujes, onda su tvoji (svoji) naguzili.Ako su netkoga svoji naguzili, zasto taj isti nije u stanju uprit prst na te. Tu nema nikakve logike, jednog od mnogih su kaznili, ostatak je ostao nekaznjen zahvajujuci Kordicu.Mozda su ti isti, koji sada brane Kordica bili ubice.Ne kaze se uzaludno:ruka ruku mije a lice obadvije.
Ustaski napad na demokratiju. Zele ustase fasizam to im odgovara...
Covic,Covic :)