Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooj hapsi smecare, svaka cast ko otkljuca onu sky app...a svi klanjaju 5 namaza, poste svaki ramazan a gledaj ti lopovcina...
Ne klanjaju oni uopste. Nisu to muslimani, to su dvolicnjaci koji se samo kriju iza vjere. Islam nije onakav kako ga oni praktikuju.
Ko li sada pakuje torbe i kupuje kartu ??
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sljedeće izbore SDA će raditi kampanje po zatvorima
SDO je uvijek bila borac protiv antifašizma.
Udar na bosnjake...kad ce tender begovi doci na red? Zna se ko dobija namjestene tendere unazad 15 godina u jacnim ustanovama..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ciganija je to
He moj skako pa sad prdekana!
Skaka kaže da mu nekakva Civilna zaštita vršlja po kući
Kad na sledecem izborima pomete Trojku onda ce na red doci -Dino,Nere,Dragan,Mladen, Forto,Mijatovic.... Smiju nam se Srbadija I Hrvati... Je.em te Bosno!!
Ako je uhapsen to ne znaci da je kriv,naprotiv,ljudi su nevini dok ih sud ne osudi.... Koja ste bi stoka,je li znate "innocent until proved guilty " Stoka stranacka I botovska ,to ste vi...
Jadan se čitač život borio protiv antifazima
Bogu hvala ❤️
...I uz put sklonite ono ruglo od skijaskog kombinezona od doticnog iz muzeja OI...
Joj neće imati ko gostovati na Hayatu
A jucer im je vec gostovao Zukan Helez. Nestasica SDA kadra.
SDA banda je Bosnjacima nanijela vece zlo od samoga rata... a sve veliki posteni muslimani... mozes kako hoces ali ne i dokle hoces. Vrijeme je otkucalo ☝🏻
Da nisu požurili?
Vala,godinama unazad Sarajevo NEMA gradonačelnika,sve nešta velahavle,naročito ova zadnja
Hapsi bandu, ali ima njih još puno puno i u SDA, HDZ, itd ...
Skaka NIJE osumnjičen za slučaj Vidikovac gdje je u sumnjive poslove bio uključen sin Denisa Zvizdića, zamjenika predsjednika NiP-a. Također, Skaka NIJE osumnjičen za slučaj Eyof koji je realiziran sa Gradom Istočno Sarajevo. Inače, u poslove oko Eyofa su, osim Skake i Ljubiše Ćosića, bili uključeni aktualni potpredsjednik Federacije Igor Stojanović i Jasmin Ademović, aktualni predsjedavajući Gradskog vijeća (sin zamjenika predsjednika NiP-a Kemala Ademovića)
Neka se pripreme Koldzo, Ajnadzic i Berilo