Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radili il ne radili isto nam dodje
Bravo majmune.Hoces bananu ?
ne dodje ti isto... npr moci ces parkirati gdje hoces...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Državni plaćenici idu u štrajk. Samo javite kad, da lopovi mogu da dejstvuju !
cuj oni u strajk , pa zar im nije lijepo cim su ove na koje se sad zale branili na protestima i udarali sirotinju
Neka liberaliziraju zakon o nošenju i upotrebi oružija i meni policija ne treba. Ionako, kako se kome ćefne, pljačkaju radnje, kradu auta, napamet svi znaju ko su džeparoši u tramvajima . . .
Ma kao da išta rade , samo gledaju gdje će maznuti cenera ili cvaju i džaba nešto pojesti i popiti. A i to što je u policiji 90% papaka i seljačina nikog briga.
ma ionako nisu nista radili osim sto su maltretirali nas pošten narod
Džalalabad se raspada u svim segmentima :))))))
Sad kad budu trazili od gradjana da im se prikljuce i da im pomognu sa parolama: Mi smo vasa policija mi vas stitimo
primjetio sam da je mito opet poprimilo maha kod milicionera. jbga, ljudi nemaju platu, sta da drugo rade.
U muriji haman sve go papak i došljo! Niste ništa bolje ni zaslužili jer ne služite narodu nego ste robovi vlastodržaca, džiberi.
I podršku naroda nemate, to znate?
Sad neka stanu između političara i naroda i nek ih štite, a kad dođu da štrajkuju treba ih podržat' al' jajima!
Ajmo realno kao da sta i rade znaju maltretirati obican narod bjedu i sirotinju a kada im proleti kakav kockave glave u bijesnome autu sa dvije utoke za pasom onda okrecu glavu na drugu stranu...Uostalom umjesto da su se pridruzili obicnome narodu oni ga tuku pa sada glvesine nisu dale pare idemo u strajk kao da zastarse narod da nema tko da ga stiti...Ma jadna mu majka koga zastiti u zivotu ova policija u ovoj drzavi bruka i zalost...
Moracemo se potruditi da primjetimo razliku.
SDA-ovska policija ovaj đozo iz foče došao tu pametivat u foču pa tamo budi sindikalac dosta je više uzimanja po 2 hiljade svako na svoje efendići idriz i kompanija ajmo na svoje u praču i goražde pa tamo plaća trebate stavit svaki na odjeći odakle je i gdje je rođen da građani sarajeva vide koliko vas je iz sa ne tako da lažete nemate vi ništa sa sarjevom samo da gulite budžet naš i pljačkate čuvate privatne imovine i guzice šta ćete nam dajte nam našu miliciju ovo je od zla oca od gore matere.
Ovo se ne smije desiti. Policija ne smije obustaviti rad, to bi bio haos.
ne bi ni primjetio razliku
Premijer 'KOZADRA'. Kako očekivati šta pozitivno?
Koga će poslati da ih mlate ako ovi počnu nasilno štrajkovat (obično se dešava kad političari ne čuju dobro...)
vise stete sami sebi nanostie.. jer bez one cvaje na kafu nemate nista zu platu ... jadni vi p vam materna.. beskorisni stvorovi koji smatrate da vam se samo Saobracaj duznost.... levati idite ... bez vas ce svakako biti sve pravilnije ... mi cemo se sami obracunavati sa kriminalcima Koje ste stitili ... hebo li vas onaj paldum i onaj Rastoder ! dobro me je... moram poiti sada tabletu za pritisak kreteni jedni!