Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wtf je sky aplikacija
kakva šuplja, ko iz filma betmen kada džoker iz zatvora naređuje... stara režija i produkcija
Cuj od zatvorenika.Jasta. Pa i ptice znaju da je naruceno od stranca. Poceli bosanci ozbiljno uzimati njihove poslove.
Ako ima istine..onda ovaj isti trag moze odvesti do ubistva Sarajevskih policajaca..
Pa veći je Campara kriminalac od ovih sto su u zatvoru!!
Campare stare varalice a ovaj tužilac narkic
@Fingara…imas li imena Administratora ? Mogli bi se kindnepovati, natociti Alkoholom i pregaziti ih Autom i baciti ih pored ceste negdje, igledalo bi da su bili pijani i da ih je neko pregazio. Objavi imena, mogli bi i neka od blizke famelije.
Sky je drzavu uzdrmo Allaha mi.
Tako nesto se ne dogovara preko telefona. Dva covjeka su dovoljna za snajperisanje korumpiranih tuzitelja. Bilo koji Aotumobil se moze preparirati da se iz njega komotno mogu ispaliti spasujuci hici. Nema tu puno price, dva dobra brata ili druga mogu ih likvidirati ili postaviti Bombe bez problema, neostaju tu tragovi.