Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest meni ovo drago procitat. Uljepsa ti dan
A policija neprima mito,ma daj te ....
Obavještajna Služba SDA radi svoj posao. Kada Bakir nije u talu, to se mora hapsiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
prisustvovao sam ovome..ja mislio doveli nekog a oni odvode 😂😂
Obavještajna Služba SDA radi svoj posao. Kada Bakir nije u talu, to se mora hapsiti.
Ovo je bio top komentar ali ga klix iz nekog razloga obrisa. Valjda se ne smije ovdje reci istina, sta li!?
Daj ba i oni moraju jesti.
Cak se i policija i OSA mogu angazovati kada Sebi-ja namjesta aferu u Opstoj bolnici? Pa reci da Covic nije upravu kada kaze da SDA kontrolise obavjestajnu sluzbu...
OSA izvršila pretres! Kad bi Bosanac skontao šta znači da tajna policija vrsi pretresa ovako javno znao bi da živi u privatnoj državi. Možda je i onaj glavati iz Laktaša i upravu što se nekih stvari tiče. Pa ni titova UDBA nije ovako javno
Pa ni titova UDBA nije ovako javno pokazivala svoju moć.
Ja drzave i .určine.Mamicu vam.Pozz i Ulma.Narode ima mjesta,bujrum u NjemaĆku.😉😉
Haris Pandza - sjeme ti se zatrlo! 2007-e si me 7 dana zamajavao lezanjem u Opcoj bolnici odlaganjem operacije (sad je 1000 % jasno zbog nedavanja MITA!) i na kraju otpustio iz bolnice bez izvrsene operacije hernije!
Ovaj sav sistem je otisao u pm. Dzaba hapsenje kad ih ima na izvoz, jedino sve pohapsiti i druge odgovorne zaposliti koji znaju svoj posao a ne ove koji su placali ispite.
Imamo dvije vrste mita. Kada familija pacijenta daje mito doktoru da malo bolje "pripazi" pacijenta, ali ona druga, gora kada doktori i osoblje trazi mito od familije da bi pacijent dobio adekvatno lijecenje. Zato hapsi sve i daj priliku novim mladima da se konacno ova nasa najveca bolest iskorijeni.
Svaka čast, OSA odradila posao umjesto mene, Ne samo da mi je dr, Đogović uzimao pare već mi je doveo dijete u stanje da su mu sati bili u pitanju. Od nečeg bezazlenog pretvorilo se u borbu za život. HVALA privatnoj klinici u Sarajevu koja mu je spasila život. Ako treba prva ću da svjedočim sa svim dokazima pa da vidimo ko će me pobiti.
Kad bi ovako hapsili i provodili akcije nad političarima zbog zloupotrebe položaja hehehe al šipak jarane... dovoljno je to znat da vidiš da smrdi nešto na sda
Cuj dr i sestre uzimali mito,nemoguce
Najvece smece koje je bilo u Opstoj bolnici je Adnan Hasimbegovic. A sada se udruzio ja jos vecim smecem Almirom Dervisevicem u KCUS. Nije mi jasno sto ih iko zaposljava. Upitne su im diplome i specijalizacije!!!!
a lako ti je sve skontat, samo vidi ko radi u tim sluzbama sto cesljaju, ciji su to prijatelji, kome smeta vojna itd.
Seka unistava konkurenciju, u zadnje vrijeme svi traze uputnice za opcu bolnicu nece nitko na CUM, Na CUM moras ponijeti sve sa sobom izuzev noza i anestezije, u opcoj bolnici usluga na nivu.
@BIMBOXY nije vojna što je nekad bila
SBB ova bolnica = korupcija !!!!!
Hajd vako, prvo rješite korupciju u tužilaštvu, pa nepotizam koji je SDA ukorjenila u naše društv... al izgleda da je Bake država i onda se pitaju što ode narod vani... pa bolan jel vas stid? Dabogda se raspala SDA i to što prije!