Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato natpisi tipa “Volim te Selma” i “Udaj se za mene” stoje mjesecima i nikome ne smetaju.
Realno01 Pa zar Tuzla nije Srpski grad? Zar nismo konstitutivni na celoj be i ha?
ZeleneBeretke1992 Ili da pitamo one na Brčanskoj Malti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad baliji zasmeta sjećanje na Genocid... Nema goreg naroda na dunjaluku!
Isto ko da je 98 godina moramo kacit ovo po mostovima da kofol neko nezaboravi sta i ko zaboravlja i neoprasta ja nekontam .A isto nekontam ko kome neprasta i sta
@Spectatorr Ovo sam komentarisao 11.7.2020. u 21:09 kada se to i desilo i po uzoru na Velikog Vodju postali ste prepoznatljivi po svom podlom djelovanju protiv vlastitog naroda. "UDB-a se nikada raspala nije, a medju ljudskim otpadom i danas aktivnim najvise je balidzana koji ce uraditi sve za novac. I nema te stranke u koju se nisu uvukli".
A zasto se policija BiH ne pobrine i ukloni na stotine SRAMNIH natpisa diljem BiH,koji em su sramni em im nije mjesto u BIH.Kad ce se to desiti,ili ce idalj Bosnjacki narod trpiti i sutjeti!?
ZeleneBeretke1992 Budaletino , hvališ se napadom na vojnike u kamionima pod ceradom. Na sav glas u aprilu i maju 92ge ste tražili da se povuče JNA iz bih i kad je dogovoreno mučki napali kolonu. Razlika izmedju njih i streljanih u Srebrenici nikakva, i jednima i drugima ruke vezane, samo jedni stigli više da pobiju. Razlika izmedju nas dvojice ogromna, ja zločin u Srebrenici najoštrije osudjujem. Tu je srpski narod izgubio obraz.
Psiher1994 Tom tvojom zločinačkom logikom su se rukovodili i oni što su streljali zarobljene u Srebrenici " nećemo ih pustiti pa da opet ubijaju kao po Kravicama". Zločinci i oni koji su napali u Tuzli kolonu vojnika i oni u Srebrenici . Svi treba da osudimo prvo svoje pa onda i tudje. Samo tako trajan mir je dostižan.
Prljave predizborne igre SDA i one zmije Envera Bijedića da skinu Imamovića na predstojećim izborima. Ne trebaju nama neprijatelji, mi smo sami sebi dovoljni.
Ukloniti tranpasrent, vise je nego SRAMNO!!!!!
Dobro, možda je zaista transparent nelegalno postavljen, ali mene zanima zašto inspekcije i policije nisu uvijek ovako brze i efikasne. 🤔
Sta bi trebalo da oprostimo hiljade pobijeni i zaklani, oni guslaju svojoj djeci sta je bilo prije 500 godina
Ne trebaju nama dušmani, ubijamo sami sebe
Valjda 1000cm ne 100cm. Je*ete mu majku pa kako ste tako nepismeni
tuzlaci su smetljari, čast izuzetcima!
nismo osvetu činili, nećemo je ni činiti, ali oprostiti nikada nećemo!!!
Uklonili ga vi ili ne, Srebrenicu vam oprostiti nećemo...
Zašto se čudite. Tuzla je uvjek bila crvena.
I pravili se ludi 16 dana 👏👏👏 ima li iko u policiji moral, dignitet da kaze: "meni to ponos ne dozvoljava, ko je naredio neka skida", a ne kao ovce, odozgo se naredi oni preskacu jedni druge, ko ce prvi...kako vas nije sramota one pobijene djece ispred Tuzlanske kapije