Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade Pendrek, godina: 40 zanimanje: milicioner Njegovi snovi protezu se preko rubova realnosti, ali kada se probudi, Rade ce morati da se pozabavi necim sto prevazilazi mudrosti koje su zapisane u pravilu sluzbe. Kada se probudi nista nece biti kao prije
treba ove huligane sve dobro policija da ispendreci
vratite nam palice
Zna li ko je li Fadil danas u uredu?
juce citam a mozda I vecina vas inspektor u bihacu drugi put ga hvataju zbog primanja mita,drugi put I on I dalje radi...zanimljivo..
Ko ovdje obezbjeđuje proteste a ko protestuje??? A gdje su ležeći policajci? Kolika će njima bit penzija????
Može veća pemzija jedino ako se u platni osnov uzme i višedecenijski iznos primanog mita i usput moli se policija da se pristojno vlada, ne psuje i kulturno vodi socijalni dijalog sa od naroda izabranim predstavnicima vlasti, te da se okanu prakse obustave saobraćaja
Dooobra uvertira za predstojece proteste u proljece :)
U Sarajevu u NARODNIM KUHINJAMA se dnevno podijeli 120.000 obroka !!!
pogresno, trebaju traziti vece plate pa ce koeficijent za penziju biti veci.
Kakva je ovo država !!! Svi državni službenici svakim danom su sve više nasrtljiviji na budžetska sredstva !!! Povlastice u pogledu plaća, penzija, otpremnina, kredita, dnevnica..... Radnici u realnom sektoru koji pune budžet nemaju pravo ni na jednu od ovih povlastica !! U 21stoljeću, u zamahu tehnološkog razvoja, vlast je radnike vratila u doba ROBOVLASNIČKIH odnosa !!!
SIPA rašćeraj ove huligane😂
stop nepravednom raspoređivanju penzija, kada čovjek koji radi 40 godina bude imao 1000 km, onda možete protestvovati
sta se koji k.... zalite svaaka raskrsnica je Vasa,uzimate pare dzaba a imate plate jel Vas stid klosari jedni,najveci ste klosari u drzavi a nista ne radite samo,da bar hvatate ove dilere,dzeparose I narkice po gradovima...sve I jedan ima preko 130 kg..
dobit cete pendrek :)
dobit cete pendrek :)