Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je veca drama od Polata jbt. Ko pije, ko placa, a ko toci, veze nemam. Samo mi je upalo u oko "čast i ugled MUP-a". Lol.
cobani, je l´ i ovo hinjski pokusaj zamazivanja ociju javnosti? sad kad nam pocnu spominjati kojekakve radikale iz Cecenije, Jemena i Pakistana xD hahahahahahahah ZA UKIDANjE ENTITETA ZASNOVANOG NA GENOCIDU!!!!!
@vlado.nine nismo svi varvari i cobani, Vladika :* stigao wifi na traktoru?
@vlado.nine valja dooobro rasporedit 80ak eura mjesecno, nije to jednostavno :) velikosrpski lifestyle je heben, ne moze to svako ;)))))) u welcome my russian puppy :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma vole oni logore, i u kućama imaju bodljikavu žicu kao ukrasni detalj
Zamolio bi urednike Klixa da prestanu pisati "Republika S." To nije nikakva republika i treba da se pise Entitet Rs.
Mora da je neko drugi dobio njegovu poziciju ili radno mjesto ;)
nije to logor ,to je GENOCIDISTAN
znači svi koji su protiv sistema, automatski su za neuropsihijatrije ? ne piše nam se dobro...
Probaj u federejšn reci nesto protiv "establismenta"
@<!-- pa svaki dan ih pljujem gdje god stignem... ovdje je sloboda govora zagarantovana... Dodo je taj koji pokušao u RS cenzirati govor na facebooku.. zamisli .. na FB-u
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
.....Miletova pravna PC , sve vas u cetnitetu ovo ceka a narocito od ponedeljka kad Rudonja skonta da je izbore popusio:)))))
......ljiljani druze ljiljani i to endemska vrsta:))))
.....kako vas hebe ja bih ga licno pustio da vam dozivotno bude vodic stada:))))
Glup naslov