Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slika tramvaja hahaha
Jel ovo pokvario se sto "najbolja vlada" kupi za 100 hiljada a faktura kaze 10 hiljada
@SaDrineSelam ti si preTup da bi skontao da 10% carine od cca 100.000 dođe 11.000, ali ne cudi me zakrzljalost tvojih i rezona ti ahbaba iz sda jer vam je tamo u PRAONICI MOZGOVA SDA d.j.l. prosjecni IQ -3 a uzgred za tvoju info pokvarila se trola iz donacije tvojih omiljenih okupatora Turaka koji nam "braća" uvalise ko cigama zeljezo. Samo kod BOTOVA KRIMI SDA, DF DILETANATA, SBB KRIMOSA I AVDE kvazi novinara ima trola po 11 milja pa bi mjenjao kljuc za kljuc za Golf 5, ako moze
Ovo je onaj sto je sda kupila, a ja nije kupila vec dobila, a predstavila da je kupila.
Gdje je sad MegafonDinoKonjakovic i vazal Kojovic??? Zar niste kupili nove trolejbuse, zar standard gradjana nije bolji 100%??? Sto se sad ne javite, dok ljudi satima stoje u kolonama??? I konjakovica i Pedju na pale protjerati ili jos bolje kod Zukorlica, moralne vertikale Hadzi dine gay parade!!!!
Pokvaren trolejbus, na slici tramvaj?!
Pa je ovo trolejbus ili tramvaj? Hahahah
Sve za RAJU !!! Hljeba i igara i pokvarenih TROLEJBUSA i TRAMVAJA !!!
Najbolja vlada left conversation
Pa trebo im je neko reći da tramvaj ne može po asfaltu.
Bas na skenderiji da se pokvari hahaha zamisli nerviranjaaa :O
Handrmolje
Trolejbus strajkuje
Pokvareni članovi predsjedništa blokirali...
neznam koja jos zemlja ima trolejbuse? Nesto bas odvratnoooo
@Zam Odvratno? Ekološki čist (autobuski) prijevoz imali još prije rata, tebi to odvratno. Preispitaj malo svoje moždane vijuge, možda negdje gube kontakt ili pak imaju kratki spoj.
Vako nekidan kod mene nije bilo struje i kad nazvah električare dođoše ekstremnom brzinom iz grada iz kojeg treba najmanje pola sata, za 20 minuta, i provjerili sat kaže stvarno nema, idemo vidjeti trafostanicu, i popravili za 5 minuta. A komšije sve vrijeme imale struju, zato sam i nazvo, znam da nisu isključili.
Metro>trolejbus
Ovo nije jedan od onih trolejbusa iz zadnje nabavke, već puno stariji