Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policijska stanica udaljena 50 metara. Velika drskost i hrabrost pljačkaša, a mi smo sve sigurniji i sigurniji, kako to g. Nefić voli kazati!
haha pa morali su proci pored policije da dodju do Stojcevca....
garant rijeci pljackasa su bile: ovo je pi*ka, pljacka vam materina!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lagumdžija ranjen :O :(?
zaključajte klix i dajte ovom momku medalju, ovo će biti komentar dana na svim temama :))))
Prekucano! Hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čuj POKUŠAJ.. pa valjda je pljačka a ne samo pokušaj.. koliko je raiffaisen platio marketing za kasnije ...OVDJE NEVINA ŽRTVA je kolateralna šteta i nigdje naslova o njoj
Nedaju njih komsije,vec su na sigurnom na Palama ili Sokocu.....
Mora da su gledali sinoc film na Pink premiumu - "44 minutes" cim su po istom scenariju i istom opremom jutros krenuli u akciju...samo bolje im je bili da su na diskaveriju gledali "Men hunt" kako onaj bjezi i zamece tragove, vise bi im od koristi bilo nakon pljacke... :)
ko je prvi puco i ko je pogodio biciklistu.to se odma mora znati pa da sudimo.
Ranjen Dino Merlin. Krenuo da podigne penziju.
Pejsta text prvo copy
Vratite Miliciju, bolje je radila posao.
Miliciju i srbe
ne sekiraj se, napravit će oni policijsku zaštiti bankama neće tebi
Jel' sigurno Nefićuuuuuu
Jel' sigurno Nefićuuuuuu
dosle stedise po kamatu.
OD PRIJE POZNATI POLICIJI, koji su vjerovatno i prije vise puta privodjni i naravno pusteni na slobodu zahvaljujuci rigoroznim zakonima u BiH!? :) :) :)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lukac-sigurnosna-situacija-u-fbih-je-dobra-a-broj-krivicnih-djela-je-u-opadanju/151030103 znaci presmjesni su
amateri,ranise nevinog covjeka
2014. prema 2015.: 30 : 21 (u cijeloj BiH). Izgleda da je Ilidža sada na meti, i prethodna pljačka banke je bila na Ilidži.
Šteta što propade. Murijaši i lopovi bi imali šta podijelit, bratski.
Šta? Ranjen Zlatko Lagumdžija?
otkud zlogumdzija na elidzi?