Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar vi iz pokreta DOSTA! niste svjesni da je to sve izrezirano i da su Biber, Brankovic i Kebo u shemi... Sve je to bila jos jedna velika farsa u reziji SDA...
I treba dodati: (u oštrom tonu) Mi potlačeni i pokradeni, mi izvarani i osakaćeni, mi koji više ni sami sebi ne vjerujemo osim našim nacionalnim liderima, mi ćemo u znak protesta uzeti po lončić slane vode i prosuti ga u more. Tim činom ćemo pokazati sve naše uzaludnosti i frustracije koje svakodnevno preživljavamo! Akcijom \"Po lončić slane vode u more\" pripremićemo sebe i sve svoje bliže i dalje da opet glasamo za nacionalne lidere, čim nam se prva prilika ukaže!! (nećemo valjda za SDP ili Našu stranku, ili tamo neke, anamo one, nismo mi blesavi)