Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kalifornijskim glistama? Pa one su više ljudi od tvojih šefova.
Taj pokret dosta je horda plćenika koji bi se pridružili i Kalifornijskim glistama .
Ne nego ja sam pravi shic a ti si samo kopija i to jako losa.
joj placenika, pa i tudje postove uzimate kao svoje! ja sam mislio na ove sto laju dok karavani prolaze placenike SDAovske!!! ma niste vi ni psi, povlacim to, vi ste letve obicne!!!! hahahhahahha
Ti očigledno nisi vjernik, jer za tvoju informaciju džuma ne počinje u 10:00, kad su protesti, nego u 13:00, pa možeš i na džumu i na proteste. Da si vjernik znao bi da je pravda pravda pa makar i od nevjernika dolazila, a da je nepravda nepravda pa makar i od vjernika dolazila. Kao vjernik se treba boriti za pravdu, a protiv nepravde. Da ima više vjernika u ovom gradu sutra bi se organizovala džuma ispred ustavnog suda i svi bi zajedno tražili PRAVDU:
Bravo za naseg vremesnog gradonacelnika. Ali jos uvijek nije izgradio ustanovu za prihvat maloljetnih delikvenata (kao ni semiha). Pa molim pokret DOSTA da reaguje i propisno ga naruzi. Jer su gradjani Sarajeva jos uvije u opasnosti.
Ja bih krenuo samo ne znam koliko cu biti jer je dzuma u 13h. nego mozete li pomjeriti neki drugi dan. Zaboravio sam da ste SDP i da organizujete kada je dzuma. Ali molim Vas da promijenite dan ,mozda subota ili nedjelja ili ponedljak. Nemojte u petak.
Evo i alija napokon nesto konkretno da uradi... Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen i generalni direktor GP \"Bosna\" Uglješa Kisić danas su u sarajevskoj Vijećnici potpisali Ugovor o izvođenju građevinskih i građevinsko-zanatskih radova na Vijećnici u iznosu od 4.419.320,64 KM nek je hairli...
Evo se braća dogovorila kako treba napadati i pljuvati... koristeći fin rječnik, kulturno, ali organizovano... svaka čast!
U pravu si 100% kao i uvjek.
U pravu si povlacim da su psi i da laju. Oaj pokret dosta umjesto da \"laju\" koristim supljiraju. Je li sada OK. Pokret dosta supljira i to opasno!!!
Natjera ti i mene da se javim... ako ces vec o govoru - NE ZNAS se pise odvojeno - toliko o drzanju lekcija drugima, a ni sam ne znas pisati. Slazem se sa tobom, ne trebaju takve rijeci, ali da pretjeruju sa glupostima, pretjeruju - uglavnom, ljudi, ovi i ovakvi nas unistavaju i super je da neko pokazuje bar malo solidarnosti i odmah se nadju neki da sve relativiziraju, i dobro i lose, jer je to jedini nacin da ovi danasnji predstavnici vlasti ostanu tu - relativiziraj sve, svi su isti i tako oni ostaju i unistavaju nas. Moramo se solidarno ustati i podrzati svaku ovakvu inicijativu, a ova podrska pokazuje da je Dosta! jedna od rijetkih inicijativa koja zna to prepoznati i pruziti ruku nekome.
Kulturno razgovaraj a ako neznas onda nemoj komentarisati. nemoj bez razloga vrijedjati i ljude nazivati psima to nije lijepo. Covjek govori a pas laje to ti je velika razlika. Nadam se da ces me poslusati. Hvala
Sta je, stisla guza, pa nahajcali bijesne pse da laju? Lajte psi, lajte! Necete jos dugo imati od cega...
A nas smajlovic potrova, sve sa ribama! A koliko sam cuo, SDA mu je stranka!!! I jes jarane, pljuvacemo sve i svuda!!! A posebno ove nacionaliste iz vladajucih stranaka! A hvala svima na podrsci, zajedno smo jaci! Svega je DOSTA, samo nije dosta DOSTA! :)))) Naprijed do pobjede!