Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M a svaka čast! ovdje je izgleda bitno da se "izdvaja" ko od koga ili šta od čega...ovo je stvarno dno dna...mislite li da se ovakve stvari događaju u normalnom svijetu...svašta ću još doživjeti! Sad će svaki kreten osnovati i "svoj" fakultet, bože, što ćemo imati obrazovanu populaciju.. .Ovo je kolektivna kataklizma
Brukaju se...
Očekivano! Državnim univerzitetima upravlja Ministarstvo nauke i obrazovanja, a tu na poziciju ministara dolaze stranački uhljebi preko međustranačkih dogovora. Poslije ti uhljebi gledaju da svoje stranačke poltrone uhljebe od osnovnih preko srednjih škola do fakulteta. Rektori i prorektori kao i dekani i prodekani se biraju upravo od stranačkog kadra. A ovi dalje biraju sebi "podobnike". A vi i dalje pucajte po privatnim fakultetima, na državnim je sve O.K.
Javna tajna je da na državnim fakultetima profesori su aktivni političari. Uzet ću samo primjer UNTZ PF-a, gdje su vam redovni profesori bili na listama različitih stranaka. Tako da su studenti dobijali ocjene na konto postovaljanja predizbornih plakata dotičnih profesora po gradovima. Ako u ocjenu stručnosti ulazi brzina i količina polijepljenih predizbornih plakata, onda se ne trebamo čuditi kadru koji izlazi iz tih ustanova.
A sta ima ja privatnim univerzitetima na Kobiljaci, Lukavici, Kiseljaku, Vitezu, Novoj bili, medicinom u Foci??? Jesi smijesan
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hoće li Skaka biti glavni Kirurg?
Ovi ko Kosovo i Srbija još samo svoju vojsku da formiraju.
Neka , samo vi formirajte novi fakultet. Samo nikako nezaboravite da svi objekti i čitava infrastruktura medicinskog, je narodna. Zato, pokupite prnje i sa Sebijom gradite sebi novu budućnost. Ako ovaj fakultet pokušate ukrasti narodu, nema vam života ni u Bosni. Sve ćemo vas na Ajfelov most! Pamet u glavu, nikada više nećete biti u vlasti, na vlasti u Šeheru!
Jarane, ti jos uvijek zivis u 80-im godinama haha de skuliraj se
Jel sad vitite kako se Bosnjaci niste podjelama. Jel sad vidite kako nas radi sujete jedne zene cjepaju . Jel sad vidite da je SDA rak rana ovog drustva. Ovo je sve radi Sebija Fari ko ima veci !
@wana frakcije i podjele su recept za unistenje struke a na kraju naroda i nacija. Uostalom taj fax i sve okolo su Tito i komunisti napravili i moralno pravo nemate da ga unistavate. Sve sto je SDA izgradila to unistavajte i kroz blato provlacite.
@wana pa nemaju onda šta da uništavaju i kroz blato provlače... Jad i čemer se ne mogu uništiti i kroz blato provlačiti, a SDA je jedino to "izgradila"