Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIPA... Sta cekate?!!!!
U buvaru traktoristo
S merakom sam je potpisao!
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
odlicna ideja bravo amire
Doci ce Dodik sam da se prijavi u zatvor, kad ga Nelson krene guz_ti.
Hvala Dodiku! On će pokazati cijelom svijetu zašto je operacija Oluja i operacija Milosrdni Anđeo bila NEOPHODNA. Hvala Dodiče. Samo nastavi tako! Nek čitav svijet vidi da Srbi ne samo da PODRŽAVAJU sve zločine i GENOCID koji su napravili nego da će ako treba i VOJNO da brane počinioce istih. Hvala ti Dodiče, što pomažeš da se čitavom Srpskom narodu postavi epitet GENOCIDNOG NARODA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
41000+
Potpisao.
Potpisao sa zadovoljstvom
Jos malo pa ce biti facebook stranica. jedan lajk jedan dan zatvora. Drzava za maloumne.
Jedina mu je zasluga sto je pobijedio na traktorijadi, prije nego se dosjetio da bi mogao biti 'politicar' Sve sotalo u zivotu sto je taj mis dotako je unistio ili pokro!
Jedina mu je zasluga sto je pobijedio na traktorijadi, prije nego se dosjetio da bi mogao biti 'politicar' Sve sotalo u zivotu sto je taj mis dotako je unistio ili pokro!
https://minber.ba/genocid-u-srebrenici-priznali-svi-osim-republike-srpske-i-srbije/
"Stoga podsjećamo javnost da su institucije RS-a i Srbije posljednje na svijetu koje ne priznaju genocid u Srebrenici. Nije to činila ni Holandija, dok nismo odlučili započeti pravnu bitku i podići kolektivnu tužbu. Možda ćemo stoga, isti recept primijeniti i na posljednjim negatorima genocida u Srebrenici, te započeti pravnu bitku protiv RS-a i Srbije – naglašava se u saopćenju Udruženje Udruženje Pokret „Majke enklave Srbrenica i Žepa“.
" NISMO GENOCIDAN NAROD". De malo mućnite glavom . Kako ce biti genocidas srpsko dijete koje nema pojma o ratu ? Genocidasi su oi POJEDINCI koji su u doba rata uradili Bošnjacina ono sto su uradili. Ko bilo da potpise ovu peticiju za mene je jednak sa istim onim srpskim "herojima" koji su pocinili taj genocid, a ne cijeli sprski svijet, pogotovo ne poslijeratna djeca , kao ni djeca za vrijeme rata
Koja budalaština. Tko je ikada čuo da se nekoga hapsi na osnovu peticije. Valjda se hapsi na osnovu krivičnog zakona. I organizator i svi potpisnici peticije potpuni promašaj.
Pustite ludog Milojka da opet popuši foru😂
Haha neka Mladich nije sam u Haagu
Ovoi je prava peticija a ne ona švercerska...
idemo 1 000 000
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH. Kako se blamirate jebote. Znači dramaaa. A gdje su vam peticije za hapšenje Bakira i Čovića? To onako malo zaboravili jel? Kakav jad od naroda. Ne čudi to da nemate nikakv identitet
Doći će sva gamad na red
Oni bi opet ratovali da brane kao neku BiH koju i dan danas ne kontrolisu i djele sa ostala dva naroda,jedan dan im smetaju Srbi drugi dan Hrvati,treci dan oni Avdicevci i tako u krug nagovaraju sirotinju da ratuje u trenerkama
Ma kakav rat