{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pokrenuta humanitarna akcija za poslanika Babalja, jer ima plaću od "samo" 4.700 KM

29.4.2014. u 11:13
1.746
107
Pokrenuta humanitarna akcija za poslanika Babalja, jer ima plaću od "samo" 4.700 KM
1.746
Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Parlamentu BiH Darko Babalj nedavno se "požalio" kako sve njegove kolege imaju veću plaću od njega. Istakao je da njegova primanja iznose 4.700 KM i ništa više nema!? Duhoviti građani BiH odmah su pokrenuli humanitarnu akciju za Babalja.
Na Facebooku je otvorena stranica pod nazivom Humanitarna pomoć za Darka Babalja, a osnivači su istakli da su grupu otvorili kako bi pomogli Babalju u teškim vremenima.

Korisnici na stranici objavljuju Babaljeve fotografije sa sjednica, na kojima izgleda kao da se dosađuje, uz komentar da ima najbolji posao na svijetu i da čim legne "polu-zaspi", a objavljeno je i više fotomontaža.

Također, prate i njegov rad u Parlamentu, pa navode kako je on među onim poslanicima koji nisu predložili niti jedan zaključak, inicijativu niti amandman, a za pola godine postavio je samo jedno pitanje.

Štaviše, dosjetljivi građani su u pojedinim bh. gradovima postavili i kutije za humanitarnu pomoć Babalju.

Tokom svog mandata Babalj se najviše "proslavio" trominutnom šutnjom, tačnije kada se u oktobru prošle godine na sjednici Parlamenta javio za repliku, a zatim ustao i šutio.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: