Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je unutra bio antraks?
Nema dokaza da pismo nije otvorila treca osoba a mogla je to uciniti. Mirsad uputila Pismo u Sarajevo I negdje ga "usput" neko otvorio... kraj price. Mozda ga je i Gicko Prasic sam otvorio da bi podigao medijsku buku.
Zar ta zena radi sama bez drugih uposlenika?Mora li ona pratiti nekoga kad mu da nalog da se pismo dalje poslijedi?Kroz koliko ruka prodje ta pismena posiljka u Predsjednistvu BiH?Pitanje za pitanjem koje je vazno, pre nego se netko optuzi za nesto sto nije ucinio.
OTKUD MU TO PRAVO BEZ ODOBRENJA PREDSJEDNISTVA KOJE JE NJEMU SEF?
Budalo poturčena pa on je ministar spoljnih poslova i direktno nadređen ambasadorima!
@155Pero zna se ciji je dedo bio turcin ,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Poštari za ovo ostaju bez posla, isto se očekuje i kad je Mirsada u pitanju
nema od toga nista, malo price i pritaji se, ovo je rađeno po nalogu stranke
Zna se da Bakir stoji iza ovoga kao i iza one smiješne tužbalice
Kirbas naviko da provjerava Sebiji telefon i tasne pa misli moze i u politici tako..
vidis da moze
I treba se kazniti! Jok Bakir umislio da je sultan neki da može stvari raditi mimo zakona isto ko i žena mu... tuđa pisma otvarati i ne odgovarati...
ma najgore od ovog nece biti nista, suplja prica