Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeba i igara, svadjajte se, lupajte minuse i gladujte. Slika i prilika Balkana. Jest mi lijepo sto sam otisao iz Bosne, preporodio se. A vi pricajteee pusaaaaaa
To ti o Dodiku, Zmaju od Šipova i šatorašima
Otišao si i ostavi nas ovamo da se patimo kako znamo, komentariši na tamo nekim stranicama gdje živiš. Lp
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Немам ништа против ћирилице, али имам против тога да је једина дозвољена.
Босна није нација,то је географска одредница, потурчењаци и унијати ако вам се не свиђа азбука зажмирите кад је видите. Твртко и Кулин Бан су били владари Босне и Србаља(народа који живи у Босни),нема ту никаквих босанаца.
Zbog ovakvih stvari BiH nikada nece biti normalna drzava. Ako se ne raspadne i za 100 godina ce se raspravljati o ovome
Kako poturad znaju ustav kada ga drugi mrse, ali kada ga oni sistematski krse na dnevnoj osnovi to ne normakno, jebali vam turci sve zivo, i mrtvo kud vas neodvedose kada su se kupili nego ostavise govna za sobom
ako se to desi onda preispitati koristenje latinice u Republici Srpskoj
ahaha pa ne znam da li im je ikada ustavni sud rs-a ista uvazio, zar je moguce da bosnjaci nikad bas nisu u pravu ali bas nijednom...a dodik ce pricati o pristrasnim sudijama strancima itd.
Tako samo kontra
Bosnjaci,a samim tim,bosanci,trebaju oboriti tkz.rs.
Nemozes oboriti bez rata, imkrsenja dejtona, a onda ti amerika hebe sve zivi pa ces kmecati u rezervatu
Ožeziii
Serem se i na zakone i na institucije pogane ovog apsurdistana
I kakve veze ima ko kojim pismom piše kad svi govorite bosanski jezik. Što više znaš to više vrediš. Znam da će sad da pene ovi iz RS-a što sam rekao bosanski jezik ali to je realnost kad dodjete u Srbiju mi kažemo da pričate ili da imate bosanski naglasak. TO je istina.
RUDARI VAM ČITAM DANAS STAJKUJU a vi komentarišete slova???? To ipak nešto govori o svima Vama u Bosni. Radije bi ste se svadjali oko gluposti nego što bi se bavili siromašnim ljudima.
Ova rs je kula od karata i u zabludi i umislili se da je entitet samo srpski kao sto je bila istra devdelija alpe kosovo krajina a gdje su sve te iluzuje lazu vas vase vode i vasi politicari
A jest im dugo trajalo srbsko jedinstvo. Shosoni jedni.
Treba oboriti i stećke. Ako je ostao neki koji nije oboren.
A gde to s cirilicom mogu? Nigde. Eto nije lose poznavati jedno pismo vise ali cirilica izumire
U tome i jeste stvar da ne izumre.