Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sto mi zivi nemamo mira od konstatnih nameta i naplacivanja , sad ce i mrtve pocet pomijerat zbog novca. Dokle smo mi dosli, tuga
joj koji pasivno agresivni podnaslov "KOLIKO BRINEMO O MRTVIMA" haha. imamo mi vecih problema od mrtvih - zive ljude?
Ma ja bih po zakonu kremiranje uveo. Obredi i oplakivanje mi dođu kao rituali neki. A sve da se pare uzmu. Lupajte minuse koliko god hoćete.
Taman da se i preko te buđetske stavke šta zavrne na lićni ili konto stranke.
Svako neka radi po savjesti...mrtve obilaze ili ne obilaze, to je stvar izbora, ali OSTAVITE ih na miru!
I do kad tako?Dok se svaki pedalj zemlje ne pretvori u groblje.Ako se niko 40g ne pojavljuje i neinteresuje po meni je dovoljno i 10 normala je kosti spakovati u neki prikladan paketić, sahraniti u zajednićku grobnicu i tako osloboditi prostor za dalje sahranjivanje.
Jedni su otišli u zemlju a drugi van zemlje
Da je Macron ovo ustanovio, sad bi bilo 130 umjesto 30 komentara
brinite o meni, dok sam ziv.
po nekim ljudskim pravilima poslije 30 godina se moze grob prekopat ali mi neide u glavu ako je mjesto kupljeno onda nema niko nista sa tim u kakvom je stanju grob, dali je zapusten ili ne a odrzavanje groblja valjda se naplacuje od clanarine. Sad bi trebalo ispast da i iz grobova mrtvi trebaju da traze azile u drugim zemljama jer je ocito da je ova zemlja otisla u neku stvar.
LAHKA CRNA ZEMLJA SVIM SVETIM, SAMO DA NISU GENOCIDASI I RATNI ZLOCINCI KAO NI PROFITERI.
Koja glupost. Zašto onda po tom principu ne prekopate Jevrejsko groblje. Tamo niko nema da plati jer su jadnici deportovani u logore ili ubijeni. Nema im ko platiti. Isto tako imate ogroman broj umrlih iza kojih niko nije ostao da bi plaćao. I na kraju "ZAŠTO" da se plaća lopovi jedni. Da bi na Vlakovu uradio nišane moraš platiti one temelje koji su oko 700 KM i onda "EXTRA POREZ" oko 200 KM. Najbolji biznis danas je smrt i bolest.
Ko da posjeti troprtase kada su u rupi crnoj
Uzmite google street kameru i od mezara do mezara od groba do groba. I stavis na website od groblja. Googlace raja da vidi svoje. Malo reklam sa strane i eto para za sve odrzavanje. Mesihat to treba uradit za cijelu BiH a i ostali.
Hahaha pa to su Srbi koji su DOBROVOLJNO napustili Sarajevo
sta ce srbi po vogosci i ilijasu, sve napustili za pameti nekoh drugih srba, ali sto dedu ne obiđu to mi nije jasno. sramota da ih bude, ako su se odrekli bosne mogu bar groblja posjetiti, malo travu pokositi, koji spomenik što je pukao obnoviti, ali to ti je naš srbin nema ga nigdje viša a ustvari manje.