Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nargila frizura i idol baka prase
Umjesto da težimo zapadu, nas se ubija zvezdama granda, pinkom, zadrugama, pucnjavama, istokom
Koga je Baka prase upucao? Svi su vam drugi krivi, uvijek bilo kretena, bio sam i ja 8 razred nozevi, leptiri i srana kruzili oko mene ko leptirovi pa sto nisam ja nekog ubio! Krivi smo svi!
Najžalosnije je što roditelji podržavaju svoje male delikventne, pa kada profesor/nastavnik opomene dijete, roditelj dodje da se svadja sa profesorom/nastavnikom. Ovakva djeca imaju podršku svojih roditelja. Treba tome stati u kraj. Nekada je bilo strahopoštovanje prema nastavnicima/učiteljima, nekada smo slušali, nekada su roditelji podržavali pedagoge, nisu podržavali nasilno ponašanje svoje djece. Šta je sada ovo?
treba ukinut skole i poslat sve u mejteb.
govno malo,treba mu roditelje jebat na njegove ovi
Ovo sad treba natabat za bude primjer SAD I ZA SVA VREMENA!
Slazem se treba ga postaviti na trg i pustit sve redom da ga tabaju dok dusu neispusti jer drugo nije ni zasluzio a jos bi pride dodao i njegove skrbnike koji ga ovako lijepo odgojise
Kad se desilo masovno ubistvo DJECE u Beogradu, većina komentara je bila “sve se vraća, tako su oni nas u ratu” i slično tome. Evo kod nas 4 pucnjave u mjesec dana, za šta se nama vraća licemjerna skupino go*ana koja samo zna širit mržnju? Tim činom podržavanja nasilja jer nije kod nas se i dovodimo u ove situacije.
Itekako se vraca i nama i njima oni su ubijali neduzne u ratu a mi danas ubijamo sve sa korupcijom mitom i ostalim stvarima u kojina ucestvujemo bez imalo griznje savjesti, primjer bolje da ja dam policiji cvaju nego da mi pise kaznu od 50 i u ostalim situacijama ista praksa i onda se pitamo za sta nam se vraca hahahaha
A sto mu stavljate inicijale? Recite svima ko je retardinjo!! Nek svi znaju
Zato bi stavili puno ime i prezime? da bi mozda sutra jos nekom bolesniku, psihopati bio idol... Je li zato?
Da ga svi ovde sad hejtamo i osudjujemo. To i zaslužuje. Bit ce on idol bolesnim umovima ovako ili onako
...kulturnije su ga priveli nego Skaku. Čestitke MUPu
Idioli su ovoj djeci kriminalci koji voze dobra auta sjede po kafama cijeli dan i kojih se svi klone, policija prva. Pa šta onda očekivati. Po kafićima drma nazovi muzika, "spavam s' punim šanžerom, ganjam kuću s' bazenom"... baš će mu idol biti doktor neki ili profesor.
AKO VAM JE SVE POZNATO ŠTA SU URADILI INSTITUCIJE KOJE SU ZADUŽENE ZA MALOLJETNIKE ILI SU SAD TEK OBAVJESTENI DA PREUZMU MJERE U KORJEN TREBA OVE SVE STRANKE STO VLADAJU SATRAT MLADE LJUDE SPOSOBNE SKOLOVANI POSTAVIT DA RADE NE DA NAS NE SKOLOVANI VODE KRADU.
AKO VAM JE SVE POZNATO ŠTA SU URADILI INSTITUCIJE KOJE SU ZADUŽENE ZA MALOLJETNIKE ILI SU SAD TEK OBAVJESTENI DA PREUZMU MJERE U KORJEN TREBA OVE SVE STRANKE STO VLADAJU SATRAT MLADE LJUDE SPOSOBNE SKOLOVANI POSTAVIT DA RADE NE DA NAS NE SKOLOVANI VODE KRADU.
Ako ima oca i majku, oboje u zatvor! Ovaj treba biti primjer za sve potencijalne delikvente. Nećeš samo ti u popravni dom i na psihijatriju, već će ti i porodica kompletna u zatvor. Maloumnici.
Isid il al kaida nema druge
tu treba metak policijski zalutat i gotovo, ne trebaš ti malac živit
Odakle mu oružje.
Dobar komentar, kaze nemas ga sta vidjeti. "Najjace" mi je kad se ovi neuhranjeni (ispod 90kg) nesto kurce... Pokretni stalci za infuzije...
Zar postoji 2009. Godiste
Da su mu roditelji na vrijeme polomili noge i ruke ne bi do ovog doslo
Samo da su imali TV i vidjeli Durex reklamu, sve semoglo sprijeciti
Nali je problem vec godinama, bez roditelja je. I poznat po lukavcu kao problem.