Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je suditi po svim vasim izjavama vi nemate boraca. Srbi su drzali 75% teritorije pa vam je DAYTON poklonio skoro polovinu od toga. Ispada da su se borili i dokazali pravim BORCIMA samo srbi, jer kod njih po vasim statistikama nema zrtava, a vas su skoro sve pobili. Pa da i nije sve tako kao sto ja pisem gdje ste osvojili neku teritoriju koja je bila branjena srpskim snagama. Upadali ste na nebranjena podrucja masakrirali civile i poslije se busali u prsa. Na kraju i ja se slazem da je bilo dobronamjernih muslimana koji to zasluzuju,a to su FIKRET ABDIC injegova vojska koji su pokusali da se bore za pravu stvar.Svaka im cast!!!
Predsjednik nase vlade Dodik sigurno je spreman pomoci entitet koji je pred bankrotom. udijelicemo nesto ljiljanima da ne umru od gladi uz malu kamatu.
pa dosta i boraca vise......uvalili se i oni sto su jajca ceskali po njemackoj za vrijeme rata i kamara onih koji puske vidjeli nisu........a rat gotov prije 14 godina.....pa gospodo zar ne mislite da je vrijeme da pocnete da radite a ne da trazite neka prava kojih nigdje na svijetu u nijednoj drzavi nema........ovakva ekonomija je zbog takvih neodrziva....
JA SAM ZAVRSIO SVEUCILISTE U MOSTARU, POKRIVAO SAM OBJEKT OSOBNO I SVE SE ODRADILO POD MOJIM NADZOROM AKO TE INTERESIRA AKO IMAS PRAVO GLASOVATI NEMAS PRAVO PISOVATI.
Svi politicari vrlo dobro znaju da su se u boracku populaciju nakotili tipovi koji veze s borbom nemaju,a posto i medju politicarima ima najveci broj supljatora koji na drzavnoj sisi dobro zaradjuju,onda su jednoglasno glasali za usvajanje zahtjeva ocekujuci da Visoki predstavnik umjesto njih donese odluke da bi birackom tijelu mogli reci kako nisu oni krivi,Stoka licemjerna zbog koje se normalnim ljudima stomak okrene.
Pa mozda si ti u pravu za neke stvari jer nismo mi sluge bogatog Rima da nam ga stoji iza ledja. Mi kazemo nece nam ga niko gurat pa makar bilo 1% nase, pa cak i 0%. Cast je cast, i ne treba se zaduzivat previse, kro neki, jerbo trazice opet z gu..i opet...lindzo....shvacas!?
@WEST MOSTAR i kakve sada veze ima tvoj primitivluk i huliganstvo sa pricom o Borcima? Idi nazad u skolu!
VIDI HEROJA IZ PODRUMA, HAHAHAAAAAAAAA
PA DOĐITE O MOSTAR DA VIDIS KAKO SE TO KVLITETNO RADI, JEDVA VAS ČEKAMO DA SE \"ISPRIČAMO\". POZDRAVI TURČINA ČIRU I PITAJ GA KADA ČE TA UTAKMICA BIH POD BB BITI, NASE REPKE BIH- JEDINE , NEDJELJIVE , NAPAČENE NAM BIH. BOŠNJO U RED PO VIZU AKO IMAS KLOSARU PARA DA NEGDJE PUTUJES. ČEKAMO VAS NA KAVI U MOSTARU.DO TADA BOG I HRVATI
Tesko onom koga merhamet hrani i HVO brani!
Kome bolan vi proracun punite seljacino jedna, vidjeli smo sad vas na djelu u Sirokom
KOJI BORCI, DRZALI 11% BIH KADA JE BIO VAŠINGTONSKI SPORAZUM. KLOSARI I KUKAVICE, BESPOSLIČARI ,JAD KAO I DRZAVA VAM. NIKAD NEČETE BITI DRZAVA, ĐABA VAM 1000 DEJTONA I PRIČA, NIKADA, U RED STANI MARVO PO VIZE DA MOZES NEGDJE KRENUTI. STOKO NERADNIČKA DA VAM NIJE HRVATA POKREPALI BI I U RATU I POSLIJE RATA, PA MI vam PRORAČUN PUNIMO. ČUJ HEROJI HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!
Ko se to poigrava sa nama ? :) Nismo mi NK Travnik ! :D