Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj šuti svega ti,nisi u stanju da zatvoriš bošnjačku dječiju javnu kuhinju u Lukavcu a nešto bi pametovo
a hinjara zastara suti i muti "evropske vrijednosti" a podrzo dodika i slavi 9 januar...
Liku iz sela Laktasa je u opisu radnog mjesta da PRAVI NERED u BIH!
magarac jedan ko treba da postuje ustav i izabere tog vise mandatara , valjda ona tvoja dva pulena, ako ljudi nece u nato to je njihova volja, i prestanite vise lozit svoje ovce da eu tjera slanje nekakvog anp-a , nitkom nije bitan osim vama iz nekog razloga, a svi forsiraju da se izabere mandatar a vi to necete, al hajd lažite i dalje svoj narod
Plača ide moze te vi ovako dovijeka boli vas ona stvar. Ne kontam narod nikako,meni izgleda kao da je začaran i da jednostavno kada dođu ti izbori oni jedan za drugim u koloni idu i glasaju (HDZ,SDA,SDS itd) da im bude sve isto godinama.
Vidi Baketa sto ss okurazio. Samo nastavi tako, mozda I postane insan I politicar od tebe
Ovi klovnovi se takmice ko ce dati upecatljiviju izjavu.
Sazrio je Dodik davno. On je vec sav struho, koliko je prezrio. Samo se ceka da Nato posalje bager da ga kernu s puta. :-)
Kakvi odnosi. SDA je od Daytona do danas ukinula 84 nadleznosti iz rs i sve prenijela na drzavu BiH. Bakir ke u sred Beograda uzeo mikrofon i rekao da ce sudbina BIH da se kroji u Sarajevu a ne u Beogradu i Zagrebu. Ko prati rad SDA svima je jasno da je SDA prepreka Dodiku , jer da nije SDA daleko bi Dodik otisao , ovako je postao ljut i frustriran. A mediji ljevicara nas samo truju kako SDA nesto daje hrvatima i srbima, recite sta ? Nemate sta reci jer je sve cisto nista !!
Smotra nebitnih likova na pogresnom mjestu..na zalost narod ih je tu postavio a nisu ni za sta osim za muljanja pa bi sad ko nesto dokazivali svaki kao za svoj narod a nisu bgmi za ovog posla,ove bahatosti tolike godine da ne vjeruje zdrav razum.
Uredan je baki
Zasto klix ne pise o protestima rudara.....samo bakir reko ovo, dodik ono....pravi ste placeicki SDA portal postali
Daj ba, pustite nas vise sa haberima o ovim temerutima. Izadjite malo.medju narod, pitajte kako se zivi, ima li saradnje, a kad vas neko na pitanje o ratu otjera u neku stvar materinu, sve ce vam se samo kazati...
Bakire shvati da bez HDZa i SNSDa ne možeš ni prddnuti
prvo traziti da se sve nasilno oduzete nadleznosti vrate republici srpskoj pa onda formiranje vjeca ministara...ili nadleznosti ili se dodik povlaci u opoziciju....
Ne popuštaj Bake bagri ni milimetra.
Napokon da su Bošnjaci došli Tobe. Nema više šutnje. Tako i treba. Dovoljno su se bahatili.