Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve te mjere koje ste donijeli i koje ce te donositi su beskorisne ako nema Vakcina, ubijate narod svojom nesposobnoscu i Lopovska SDA i Diletantska Cetvorka!
👻
Kakve veze ima trojka sa nabavkom vakcina? Hoces li da ti i mjesna zajednica zbavi vakcinu? Vakcine nabavlja prvo drzava pa onda entiteti. Cita li iko ista prije nego sto pocne mlatarati gluposti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li neko objaviti sada snimak za pozdrav za Sarajlije i Fortu ismijavati.. ne mogu ugostitelji voditi kanton..
Hehe, ko drugom grob kopa... itd... Karma is a bitch....
Hercegovina - lawless country. A prisutan je i manjak zdravog razuma.
Gdje je ona debilka što je prozivala Fortu sa derneka i oni što su joj to omogućili?
Nista se ne zna o koroni a hrpe izjava strucnjaka koje su kontravezne.Zato ne eksperimentirajte vise, pusite nas vise...bice ....sta bude
U hercegovini zakona nema
Pa oper organizijte koncerte!!!
Juce velezovci digli na noge citav grad sa vatrometom i festanjem. Danas vatromet po bolnicama, Nikakao da se naucimo
Ko veceras gostuje i gdje party.....
Glupani
Jedini kanton u kojem niko ne radi svoj posao
Saće sve rješiti dinokio, neka i koja al u........
Klix.ba medijsko zlo u BiH.
sta kazu iz Udruzenja ugostitelja?
VAKCINIŠITE MEDICINSKE RADNIKE PRVO. NAJRIZIČNIJA GRUPA A I NAJVEĆI IZVORI ZARAZE.
U Zenici vec 20 dana zatvoreno od Vrtica do Fakulteta, kod njih dole sve regularno radi. Sad pitanje je ko je bolje prosao, oni bez mjera ili Sarajevo ili Zenica sa mnogo strozijim mjerama. U HNK i kladionice rade..
Nije da mi je žao onih što tanja Savić uveseljava, međutim nastradati će dosta ljudi koje su budale zarazile zbog svojih primitivnih nagona