Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala... ja ga u ovom luksuzu ne bi zaspao da mi neko plati, a posebno ako je KURcevanda u blizini...
hahahha...
Sve je to pokradeno od Bosnjaka podrinja...
ma koga briga -.-
koja perverzija.... fuj!
kad neko ko ima 15 godina vidi ovaj luksuz prvo sta ce rec je ¨odo da budem kacavenda¨ ccc
Pa šta, dobro možda je za moj ukus sve to prviše kićasto ali o ukusima se ne raspravlja. Imati nešto što ti se sviđa nije grijeh a o ukusima se ne raspravlja.
Ima se, moze se :)) bez obzira na narod i vjeru, mogu reci, dok je glupog naroda ovakvih slucajeva ce uvjek bit !!! ZALOSNO, predpostavljam da je takva situacija i sa Reisom, i ostalim nasim BH neuspjesnim politicarima, al u privatnom zivotu veoma uspjesnim !!
jel ovdje djecu dovodio?
na*** se i napljackao ovaj pedofil ko niko do sad,a sve uz podrsku fasista kao Dodik i njemu slicni...
džaba mu sve ovo! narod rovi po kontejnerima da nađe hranu da preživi a on pozlaćivao namještaj! pa valja i za to Bogu odgovarati!
Raskoš i razvrat skoro uvjek idu zajedno!
Po Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi ovo su sedam smrtnih grijehova, a to znači da će završiti u paklu (adu) : 1. Gordost 2. Pohlepa 3. Blud 4. Gnijev 5. Neumjerenost 6. Zavist 7. Lijenjost Zadatak: Nađite barem jednu javnu ličnost koja se izjašnjava kao pravoslavac, a da nije narušila ovo.
Sitne duse velikog bogatstva vs Ogromne duse skromnog imanja. Meni ne smeta moj stari namjestaj, pokoja okrnjena soljica i stara dzezva za kafu. :)
Bravo "ruski", kakav divan zadatak za nas Pravoslavce. Nadji ti meni jednog Bosanskog Muslimana sto nije prekrsio serijat, recimo alkohol, haram meso i sex van braka. To ti je odprilike 100% Bosanskih Muslimama praktikovalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cuj ti samo koliko je to bolestan mozak ..."Pričao je da želi da poslije smrti njegov nasljednik otvori prozor i prvo ugleda grobnicu u kojoj počiva čovjek koji je sve to sagradio"
Jadan njegov luksuz!
Bogmi' Kacavenda ko Papa bosanskih Srba. Ja kao Srbin nisam bio u crkvi par puta u zivotu. Jedna od najljepsih Pravoslavnih crkvi je ona u Veneciji, San Marco crkva.
Ima se može se
Hoce li se Hristozom, Kacavendin nasljednik preseliti u Tuzlu? Tu je sjediste eparhije, asa prilicno dobro uredjenim vladikinim dvorom. Osim toga i Grigorije je iz Trebinja dosao u Mostar, trebao bi i nasljednik