Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravoucenije-ne parkiraj se pored bijelog kombija..................
Ovo transporter bijeli, "pekara" s dotrajalim folijama lol
Ukrajinski transporter naletio na minu http://www.youtube.com/watch?v=S2rJk13-K94
LEZI BOLAN !!! Tooo milicijo nasa, ljubi vas brat !
5 KG. ZELJASTE MATERIJE-- ŠPINAT, A OVO SU AVDO I HARIS ŠTO DRŽE BUREGDŽINICU U ILIJAŠU ahaha A KESA PRAŠKASTE MATERIJE JE PRAŠAK ZA PECIVO ŠTO SE PRODAJE NA KILO. IMA GA UZETI I U POLJOPRIVREDNIM APOTEKAMA.
Glavni dileri su bake, lagumdzija, dodik i covic...ovi ostali su najobicniji kuriri. Dok gore navedeni svercaju kamione droge pod drzavnim pecatom, ovi fataju ove pokusne kunice koji ne nose vise od 100 kg sa sobom. E bosno, nikad ti pravde i zakona neces vidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ha ha, trebali su postaviti snimak kako ih onaj krkan neki dan 4-icu razoruza :)
Oni su vec na slobodi.....
Galama im je jaca strana hahaha
kontam neka glupost al reko da pogledam pustim snimak i mal srcani da me oplai prvo puce nesta pa ovaj poce da se dere. kontam meni uletili u kucu :D
Vjezbu podvaljujete narodu da misli narod da radite nesto korisno majke se vi vase naj*ebali
A što je na jednoj kameri datum februar 2012.?
Sve he to lijepo.... Ali če da završi ovako: http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/organizovani-kriminal-uhapsen-nermin-klopic-sef-carinske-ispostave-u-tuzli/130924001 pa onda: http://www.radioslon.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=15322:sud-bih-ukinuo-pritvor-nerminu-klopiu-i-ostalim-uhapenim-u-akciji-sipa-e&catid=1:vijesti&Itemid=5 *** Nermin Klopić se nedavno vratio na posao i ponovo obavlja funkciju Šefa CI Tuzla. Eto našeg pravosuđa.
respect
hapsi govna
OBRATITE PAZNJU NA DATUME :P
Sandžaklije 100%
Pa kakva je razlika?
Hapse jadan narod, ne može ni preko droge da preživi. :p
svaka cast jos samo treba politicare ovako malo i to bi bilo to :D
Ja kad dreknu... jos kad ga klepi po ledjima... uh...
Ne shvatam. Ovako mogu uhapsiti koga hoće!!! Jel ovo hankin sin što pregazi one žene.!!!! Jel ovo neko od lopova iz vlade!!!! Policajci i tužilaštvo su najkorumpiraniji i najnesposobniji segment ove države. Taman me dileri interesuju, ionako su na ulici za mjesec.