Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad počnem očekivat nešto od izbora, bolje da se samoubijem...
...upravo tako.
Ljudi su se malo opametili,moramo potpuno mijenjati vlast.....
Kad Sandžaklija kaže da hoće bježati iz Sarajeva e tu onda nešto fakat ne valja
Nisu samo izbori u Sarajevu, zašto ovi iz Klixa nepitaju i građane iz V. Kladuše, Stoca, Sapne, Doboj Juga, Podrinja... Zaista me zanima mišljenje Sarajlija, koji, ruku na srce, najbolje žive u Bosni....
Ja mogu sad slobodno reci da cu glasati za Sefera Halilovica,pa nek ide sveu pm.
Najgori su mi oni što imaju 90 godina, kažu da je glssanje obaveza, glasa redovno i očekuju da će bit bolje. Hoće, al' u qurcu !!!
Ako imate jedan od ova 4 stava onda ste glasali za SDA: 1 - Necu da glasam svi su oni isti, 2- Sta moj glas moze promijenit, nista, 3 - Nema od ovog nista treba bjezati odavde, 4 - Oni samo grabe sebi ne gledaju na narod. Dakle manja izlaznost ubjedljivija pobjeda SDA. Oni imaju svoje vjreno biracko tijelo koji redovno glasaju i ne mijenjaju nista. Dokaz - Izbori u Srebreniku: Izlaznost 35% - uvjerljiva pobjeda SDA.
@COVA, TAČNO! ONAJ KO ZBOG NEZADOVOLJSTVA VOĐENJA POLITIKE U NAŠOJ DRŽAVI I RAZOČARENJA ŠTO SE GODINAMA NIŠTA NE MJENJA, UPRAVO ĆE DATI SVOJ GLAS TOJ POGREŠNOJ POLITICI! IZAĐITE MA IZBORE I ONEMOGUĆITE NJIHOVU POBJEDU! NE ŠARAJTE I NE UNIŠTAVAJTE U REVOLTU LISTE, JER STE IM TADA DALI SVOJ GLAS. sVAKI NEVAŽEĆI LIASTIĆ JE NJIHOV GLAS! Z A P A M T I T E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugasi caps papanko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj al nas UDBA dribla, gore nego za vrijeme rata. Niko još neshvača da je Bosna privremeno samo onoliko samostalna i suverena koliko UDBA iz Beograda diriguje. Aj ko fol imamo pasoše, VARTA zastavu, granice (mada bošnjaci samo kontrolišu 2-3 granična prelaza i oko 10% fizički granica sujednim državama), himnu bez teksta, vosku više nemamo (to Alija razmontira za čas šta je narod stvorio od ničega pod najgorim uslovima), glabi grad koji nepriznaju ni hrvati ni srbi, nebo iznad nas konroliše 100% hrvatska i srbija, očete da nastavim? A hajde sad vi mene sa racionalnim argumentima ubijedite da je Bosna i Hercegovina samostalna i suverena država.
22(-) a nijedan/a da mi da IJEDAN dokaz da je Bosna i Hercegovina samostalna i suverena država u pravnom smislu ??? Ovo je onaj sindrom "šumar nevidi šumu ud drveča", žalosno ali živite i dalje u iluziji.
Ja ove šlape na 3:30. A ova na 4:30 šalje miješane poruke. Usne kažu pušenje zubi kažu ni slučajno.
kako 3.278.908 ima pravo glasa u zemlji koja ima 4.5 miliona stanovnika? Znaci jedva milion maloljetnih ima? Kakve su ovo brojke?
Ma koje 4,5, ti haman u računicu unio i ovce - oh pardon ja zaboravio, svi smo mi ovce :)
4.5 miliona ??? BiH ima 3,7 milion stanovnika, 800.000 Manje nego li 1991.god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocekujem da ce narod glasati gdje mu je stela... znaci SDP i SDA opet na vlasti.
.."mnogi nece izaci na izbore".. uh, 'bem vam letargiju vasu! Pa evo pet dana prije izbora ni ja ne znam koga birati, ali cu do nedjelje donijeti odluku i izaci. Jednima ne vrijedi, toboze, izaci jer se nista nece promijeniti, a drugi su fol pametni, ne glasaju pa se ne osjecaju odgovornim za lose stanje. Zato oni "seljaci" iz Sapne i Shekovica znaju sta im je ciniti, dok se Sarajlije trljaju po vratu. Ma sto se mene tice, ne morate ni izaci, ali zato pis!!! nijedne u naredne cetiri godine.
Pa mene i za izbore zajebali isao na obuku a niko me do sad nije zvao hahahah sta dalje da pricam....
Ma šta glas; radit za izbore!
'Ta ce bit? samo da ne bude gore, a do sad smo naucili trpiti
Najbolja je "Prva stranka". Samo nemaju sanse da pobijede tako da necu izlaziti na izbore vjerovatno.
Izbori u BiH su namješteni. Potvrda za tu činjenicu su neobjavljeni rezultati Popisa stanovništva, iz kojih se moglo sa sigurnošću utvrditi broj živih punoljetnih osoba. U igri je milion nepostojećih glasača, iz čega se može zaključiti da je nebitno da li će građani izaći na izbore, jer su namješteni.
Kad Bosanac ne bi izmislio teoriju zavjere, to bi onda bas bio kraj svijeta.
Narode moj poslednji put vas molim,izadjite na izbore i glasajte ali za nekog lijevog kandidata i neku lijevu stranku ili ponistite listice da budu nevazeci.Samo tako mozemo skinuti ove lopove sa vlasti koji su nam u proteklih 20 godina unistili dostojanstvo,snove i zivote..............IZADJIMO NA IZBORE I SRUSIMO NAPOKON OVE GNJIDE SA VLASTI...............