Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Imera :)
Biralo se 520 narodnih poslanika,a Njemacka ima 600😂😂😂
Izbori su jedini dan kad nena iz Tržačkih Raštela ili kakva baba sa neke čuke i doktor nauka igraju 1:1. Taj penal se ne propušta.
Sanski Most, registrovanih glasača 34.500, u gradu nema ukupno 10.000 stanovnika, hahahhhahah n000r00d zn000
Ruralno i nepismeno stanovnistvo. Sta drugo i ocekivati.
Srbi su čudo prirode...
Krajina je vec u EU.... Godinama vec
tri morona iz predsjednistva vam žele sretan put našom lijepom, u tri lijepe...
Sto manja sredina, veca svijest gradjana.
Sto manja sredina jeftiniji je glas.Krezuba zivina glasa za cvaju.Hljeba i vode za nesto jace i nemaju zuba u glavi a kamo li mozga.
. KO JE UBIO SVATA NA BASCARSIJI ??// .
treba napravit peticiju da se seljacki Banovici ukinu iz TZkantona nek se pripoje KS
Pišam se i serem na sve koji su glasali za SDA....
pogrešno skroz!!!...pišam se i serem na sve one koji nisu izašli da glasaju jer su oni donijeli pobjedu SDA i drugim istim strankama kao i do sada. ...jer izlaznost do 55% je pokazatelj da je na izbore izašlo i izlazi glasačko tijelo koje već 20god glasa za svoje koji si im valjali u životu. ...promjene će se desiti kada izlaznost bude od 70% i iznad
@no1_name Pišam se i serem za sve koji su glasali za SDA kao i na one koji su ostali kod kuće i nisu izašli na izbore ! Nadam se da će hadžikadić da ostane i da nastavi sa započetim poslom mada bez ujedinjenja ljevice se nemože skinuti HDZ i SDA.... Veliki pozdrav :)
Ja sada navijam za dodika da belaj pravi samo da se zarati
A mi svi navijamo ak se zarati da ti prvi i jedini glavu izgubis mamlaze jedan
Pa to je za očekivati kod nas u BiH. Manje sredine = manja obrazovanost što znači automatski lakša manipulacija od strane stranaka. A ova urbana raja ispada glupa i ništa drugo, time što ne izlaze na izbore.
ajd realno... ko brani ostalima da odu na selo i da dobiju glasove od "neurbane" raje???