Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Memo Haljevac, nevjerovatno kako lik pliva kroz zivot. Reality star, dokaz gdje zivimo.
Pa Memo zivi realitiy zivot.A narod pusi i placa.
Memo nam se ubraja u intelektualce, a nekom je iznenađenje rezultat PISA testova?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zastupnik u KS Fahrudin Pecikoza dobio 9.000 KM !!! Pa zar to nije KLASIČNI SUKOB INTERESA !!!
Ines Corovic je kcerka SBB dupelizača Zvonke Marica ili ti ga Bajrama Demica, koja inace radi u apoteci sa srednjom skolom. Neka mi neko objasni za sta je ona dobila 10 milja,a mi cemo lijeciti djecu SMS ovima
Halo firma COMPREX DOO SARAJEVO je privatna firma koja prodaje skije i skijasku opremu i oni dobili 100.000KM, koji klinac? Prodaju preskupo skije, ne mogu nista zaraditi i njima se daje sadaka od 100.000KM? Kakvom se to oni kulturom bave?
Za sta su dali Comprex-u (Smajic skijas) 100.000KM da se moze kod ku*cit?
@Daimler Ja ba, i ja gledam koji klinac ce Comprex na spisku i to dali mu 100.000KM!?!?!? Kakva bagra i mafija, vidila SDA ljulja se stolica pa de podjeli pare jer sestorka dolazi na budzet. Ova drzava nece moci naprijed i nece biti pravde sve dok se ne promjeni sistem jer u ovakvom ludom sistemu se sve i svasta radi a niko ne odgovara. Ali neka, ima Boga, pa svi oni koji su krali od naroda pare, laganica Dzehhennem, samo se vi zezajte.
Ma brate nevjerovatno, ja znam njega sa Bjelasnice fol zastupnik za “Atomic” kakav Atomic kakvi bakraci ko da se prodaje 10.000 pari skija pa da se moze od toga zivjeti, samo pranje para.
Otvorite udruženje kao SPORTSKO REKRACIJSKO UDRUŽENJE "DAMI" vlasnik Damira Vranešić Hadžmehmedović i dobijete 12.000 KM za jedan projekat . Naravno ako vam je zet Adnan Efendić. Onda tako 15 godina projekata ne zna im se broj, i onda imate dva auta, dva ili nekoliko stanova, poslovnih prostora. Treba se znati snaći i ko kaže da se u BiH ne može biti uspješan. 😂😂😂💪
Dobro, podijelio si novac. E sad reci za kakve projekte pojedinacno? Kad ocekujemo realizaciju? Koliko su ti projekti drustveno korisni? Hocemo odgovore!
Šta imamo ovih stonotenisera i karatista i koliko se ulaže u to, čudo nismo u rangu s Kinezima i Japancima
Memo uberseljačina iz centra grada, Šćepanov nalvlažniji jezik, konobar Pecikoza i konceptualni klovn Nikšić plaču za svakom markicom koju su propustili iz budžeta. Bijeli firauni, bijeda nevidjena.
Najveći kriminal se dešava preko sportskih udruženja koja ne smiju biti profitabilna. Pojedina udruženja kao sportsko rekreacijsko udruženje Dami i Oya sports vlasnik oba udruženja je Damira vranešić Hadzimehmedović. U proteklih 10 godina i više, dobila je preko 100 projekata na kantonalnom i federalnom nivou u vrijednosti par stotina hiljada maraka. Sve je to dobila zahvaljujući mužu od sestre Adnanu Efendiću koji takođe ima kule i vile.
Dokaz da su stranka i drzava najbolji poslodavac u drzavi. Kako koja stranka dobije resor, ponasa se kao da je dobila grunt 1/1. Tako i Memo stalno uposlen u Pazaricu, sjedi u skupstini, dobija podsticaje od resornog ministarstva, vjerovatno clan ponekog upravnog odbora, a u slobodno vrijeme zvijezda kojekakvih emisija sumljivog intelektualnog sadrzaja. Zasto ici van drzave, dovoljno je biti istaknuti clan stranke, uz napomenu da su izgleda ove nove jos gore od prethodnih.
Yebote led...piše pjesme i prodaje ih i dobije pare od kantona....ona šije haljine i prodaje i dobro zarađuje i dobije pare od kantona....Pa ko je ovdje lud?
Fine hedije Dino salje svoim glasacima , Rile pomaze rodni kraj neka ima se moze se lahko tudje dijeliti.
cuj “Drustvo Plavljanja i Gusinjana” dobili 8.000 ... ah svasta ... bilo bi dobro da se pokaze na osnovu cega su dobili grant
Ovo sto su prosle godine podjelili mogli stadion i novu zetru napravit pa da ta ista udruzenja mogu koristiti a ne samo na spiskovima biti.
ne kontam ovo “izvjesni”... pa valjda ima neka komisija koja prema nekim pravilima odredjuje ko i zasto da dobije novac. ako nema, treba neki drugi ministar koji ce uvesti to pravilo.
Pecikoza se ubi pričajuči kako živi od svojih pjesama i kako je pun ko brod a vamo hapa pare od naroda,aferim.