Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da vidim da su i oni svatili da ih Do-dick yebe a oni šute.
Vukan je najbolje govorio.Ima herca.
Nije sVatili nego?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I šta sad?Odoste kući?Isteklo vam radno vrijeme?Uh što će se Milokrad uzbuditi.
Svi znaju da su Dodig iz Tomislavgrada i Cvijanović inače unuka ustašhkog kaplara Peje kao i švaba Schmitd hrvatsko cveće. Vukanoviću 100% si u pravu..
Koje hiljade....933 covjeka ...prebrojao...
Ni Pink Panter grupa ne bi izvela vecu krađu od onih koji pokradose izbore...
Jesul Kikija obavjestili
Dodik broji kaže bilo vas je 500
Duduk mile mila majka za ove ss ovce .
Koliko vidim od opozicije svi su nešto govorili protiv krađe glasova i tih malverzacija ali je jedino Stanivukovic vjerovatno zato što je dobio upola manje glasova nego prije 2 godine opet govorio o nepovezanoj temi, spominje boga,otadžbina svaka druga riječ,kako su naši preci stvorili ovu "državu koja ne postoji",ratove od prije 1000 godina a slično mišljenje ima i Trivicka,onda spomeneš ime Milorad Dodik pa treba ustati i pokloniti mu se kad se zna da su ovi 100 gori od njega.
Uzalud.. Svejedno je...
🐗 🦤🦤🦤 ih pokrao momački.
Mislim da protesti u nasoj lijepoj ne piju vode... Mora onako da bude kako su to tajkuni zazeljeli, druge nema...nazalost...
Tanko
Šta god rekli za ove ljude, genocidaši, čhetalji, ubice… oni su se skupili svi protiv nepravde za koju misle da im je nametnuta. Bošnjaci su primili Šmitlerovo nametanje kao realnost i u svojim domovima čekaju razvoj situacije.
Maleno je ovo nesto kolko su zajaukali
Šumskoj nema spasa, ne zna se ko je veće 💩
Slabo je to koliko vas je Dodik pokrao...
Obzirom da svi opozicionari u RS-u dijele isto misljenje kao i Dodik o ratu, genocidu i otcjepljenju, ja navijam da se potaru medjusobno, pa ko ziv ostane