Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" ovdje religija nema nikakve veze sa Bogom" svaka cast ko je ovo napisao...... kod nas religija znaci podjelu i nacionalnost... komedija od drzave
Kako nema, svaki kvazi vjernik s vremena na vrijeme boga krhne, neki ga i cesce pomenu, odrzavaju vezu sa istim
Bravo!! Odlicno barem po meni!!
Jao kako je dobar predzadnji. :O
Prelijepo, ali bolje da su guzicu malo podigli ko naki od nas i pomogli u Maglaju, DOboju, Posavini
zar neznas da su ljudi postojali prije poplave..
Za mene grafiti po zgradama nikada nece biti lijepi. Samo prave ruglo.
Kako će napraviti ruglo od nečega što već jeste ruglo? Pogledaj na kakvim zgradama i zidovima se nalaze.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
sta ce uraditi sa svojim aparatom???? hahahahha vec vidim pred sobom sliku ! kakva zurnalistika i nepismenost
posljedna slika najbolja
Umjetnici iz BiH, Srbije, Italije, Španije, Švedske, Njemačke... iza sebe su ostavili VANDALIZAM KOJEG VLASTI U NJIHOVIM GRADOVIMA NIPOSTO NE BI DOZVOLILA!
Neuki bosanski covjece, izadji malo, edukuj se, prodji svijetom. Umjetnost nauci sta je a sta vandalizam. Pogledaj metropole svjetske ukrasene grafitima, ulicnom umjetnoscu.
Mostar se može uljepšati najviše sa kockicama, crveno -bijelim
jel to doslo do provale, majke ti...
Balzebub, za tebe, kao i za ostale, malo zabave na www.zabavimo.se Ima i crveno-bijelih kockica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"... iza sebe su ostavili umjetnička djela koja će brojni turisti sigurno dolaziti da vide i ovjekovječe objektivom svog aparata." hahahahhahhahhahaha, oplakah..
nisam mislio nista lose, i meni se svidjaju ovi grafiti , slike, i tako to.. vec smijesno mi ovo "ovjekovjece objektivom svog aparata".. hah
Pa to ti je strucni izraz za uslikat :)