Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbacili vas dok mrtvi glasaju ...da se ne prepadnete
@klanfer ... šta imaju snimati dok glasamje još traje, a lik ih je upzorio 3x. namjerno prave incidente kako bi imali o čemu pisati.
Upozorio na sta? Da rade svoj posao za koji su akreditovani!? Takvu glupost mogu izjaviti brđani koji od skole imaju samo onu obaveznu vakcinaciju i 2 distematska pregleda na koja nisu otisli jer bi im stajalo u kartonu da su sa posebnim potrebama.
Ja mislim da u svijetu nema da jedan "predsjednik" glasa na izborima za drugu zemlju...
@Cipiripi Pa vidis da je nakaradno pkdjeljeno pa otoga sva druga nakarada proizilazi.
Securitas tigre, čovjek radi svoj posao, časatan ali nezahvalan posao, kako god da postupiš uvjek nekom nevalja.
Kakvog ima smisla po ovakvom vremenu ići i čekati red da glasaš na izborima u drugoj državi ? Ne bi na ovakvom otišao ni da moram za Bakira našeg glasati a kamoli za predsjednika druge države.
Jel' gužva na biračkom mjestu u Banja Luci? Vidim Čovke se sa Miletom grli.
Vlast hrvatskih iseljenika u BIH radi sve što poželi, kao da je to njihovo
koja stoka zivi u BiH pa to je nevjerovatno
Ja fakat vas ne kontam, pa kao da je to mjerodavno da li ce neko glasati, nije vazno gdje, u Hrvatskoj, Srbiji ili Bosni, kad na kraju opet vladaju oni kojima je to zacrtano od strane stranih "upravljaca". Alo nisu legalnim putem dobili vecinu, namirit ce se to bilo kojim putem. Kakva bolan demokratija, kakvi bakraci..
a sto su se turci uskomesali?
@gooUser1567344030 Žao nam Kolinde. Valjala bi.
Eto nasa drzava. Svi nesto mute. Svi nesto se uvecavaju. Kad dode do gluposti i sranje, klix je dozvoljen. A kad klix proba bit iskrena agencija za vijesti. Izbace odmah.
Ovo je ocit dokaz da su pronasli nacin da ozive mrtve da ih iskoriste, u ovom slucaju za glasanje.
reko mu sef, dragan covic ajajajaja
Znaju da ako oni počnu pisati da je to zločin za pravopis i gramatiku, a posebno zdrav ljudski razum.
Rekao šef. Zna se.
Miroslav Škoro pobjeđuje u prvom krugu.
gledaj im omladine sve po 70g pa gore
svi nam se smeju..... :(