Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sad nam je opet zapalite dusmani CRKNITE :D volim te sarajevo
woww, bas je lijepa !!!! ((:
Ne mogu da vjerujem da jedna SJEDNICA KANTONA ima više komentara(skoro 5 puta više) nego ovo,pa ljudi gledajte ljepšu stranu života ! SARAJEVO LJUBAVI MOJA !!!!!!
Vijecnica je PRELIJEPA P U K N I T E PRIMITIVNE ZVJERI KOJE SEBE SMATRAJU SRBIMA POKAZALI STE ZAUVIJEK VAS VISOKI STEPEN CIVILIZACIJE I COVJEKA ! DON\'T FORGET !
STA PISE OVAJ CET-NICKI PORTAL : \" od dvadeset godina od kada su agresorske snage\" ???????????? K O J E AGRESORSKE SNAGE ? V A N Z E A L J C i Dosli s Marsa pa napali Sarajevo i granatirali ub-bijali 4 godine djecu i gradjane SARAJEV JEL ?!!! B A R B A R i SRBI GENOCIDNI I NAZI MONSTRUMi KOJI SEBE SMATRAJU NEBESKIM NARODOM SU POKUSALI UNISTITI VIJECNICU SRBI SU PRIMITIVNA KRVOLOCNA SKUPINA BARBARA , Ub-ICA I SILEDZIJA BILI I OSTAJU ! PUKNITE SRBI KRVOLOCI GENOCIDNI, Sarajevo i Bosna su BILI PRIJE VAS i OSTAT CE POSLIJE VAS ! SARAJEVO VOLIM TE ! !!!
Extra ! Samo naprijed, Sacuvajmo identitet ! HZSA !
TO TO TO trebalo bi se srbiji poslati racun za sve unistene i ostecene objekte...naravno i hrvatima za stari most ......koji su barbari
austrijska arhitektura sa elementima orijentalnog - prelijepo. Ljepsa je nego sto je bila prije rata.
Opet je dobro pobjedilo zlo...nakon sto su pitomi bili protjerani od strane divljih...dosao je dan da pitomi vrate ono sto su im divlji oduzeli... Jos jedan od ljepotica koja ce ponovo krasiti \"Zlatnu dolinu\".
Sarajevo će zasijati punim sjajem tek kad ovi majmuni odu sa vlasti. Grad ne čine zgrade nego vlast koja je ogledalo naroda koji živi tu.
@oj livado ! , i mi smo culi da je srebrenica prodana za teritorije u hadzicima i vogosci, ali naravno i da su markale uradile same sarajlije kako bi skrenule paznju na sebe... mada ovo za vijecnicu prvi put cujem, ali treba ispitati :) vijecnica je prelijepa, ali ovo je vise za turiste nego za same sarajlije... nece bosnjak ni knjigu, a ni ucenje... on je vazda glUUUUp.. i takav ce i biti :) da simbol sarajeva obnavlja EU i gradovi iste... da mi donacije daju niksic, podgorica i tirana ... fukare !
Evo jedne ratne slike http://www.geocities.com/rikard.larma/Gp/2008_Zagreb/images/14_RL_Sarajevo_Zag08.jpg
Ne sa mo \" Markale \" nego i \"Vase Miskina\" i \"Srebrenica \" itd..itd citav rad im je protekao u propagandnoj akciji posto na vojnom polju nisu imali sanse !
Suska se medju baHlijacima da su je oni potpalili,kao na M.arkalama sto su svojima minu odrijesili.Da se ima svijetu sta prikazati i skicati : Heljp,heljp
Muslimani je i zapalili to svi znaju , asada kao popravljaju ! Jao ko vas ne poznaje skupobi vas platio ! Jedna zgrada ostavstina Austro-ugarske nece podici nivo jednoj primitivnoj kasabi !
A Austrougarska nije bila agresor ??
kompleksaši.