Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je najbitnije kako nam Bake dise,jel na skrge ili traheje
Jedva cekam. A vi sto prihvate i uredu vam je da vam je zrak zagadjen i da je situacija poprilicno losa u ovoj drzavi ste navikli da vam je tako i kao da ne znate za bolje . I tesko je reci da “mrzimo” al sta nam ona to pruza?
Ma Bake je napravio kuću gore visoko na brdu iznad zone zagađenog zraka. Pored toga Bake može da uzme cijeli januar godišnji odmor i da ode iz Sarajeva bilo gdje na odmor. A šta ćemo mi sitna buranija, koji moramo ići na posao i koji dišemo na škrge u stanovima jer izvesti dijete iz stana na ovaj ovaj zagađen zrak je zločin !
Samo vi i dalje dopustajte da se lozi ugalj i gume... Ovo je za zatvora.
Sarajevo kao grad je u kotlini i jos debili loze ugalj i na kraju sve to ne moze ni izaci iz rupace te nego se gomila tu i guši narod. Sami sebe gušite jbg.. i onda se žalite smog ovo-ono.. Razmislite malo
tako vam i treba. sami ste krivi. zivjela dijaspora 🍻
Kako je na live cameri gore sad magla i oblačno https://www.jahorina.live/web-cam-brus-trebevic/
I koliko trazis da zivis 6 mjeseci dolje
Loži se šta se stigne, zgrade se grade bez ikakvog plana, vozaju se truhle dvičine... šta se drugo očekuje u ovoj sda vukojebini
@hakunfuc Jesi negativan u vrazju mater
Niko ne može drugog promijeniti. Svako može samo preuzeti svoju odgovornost. Znači, ako ložiš ugalj kriv si.
cijena članka 3 markice
Pogledajte prije par godina najzagađeni zrak je bio Stup i Otoka kako je napravljena ona zgradurina na Pofalićima kod Hitne sada je središnji dio grada najzagađeni. Jasno ko dan, zgrade preko šest spratova nisu za Sarajevo jer postaje neizdrživo zagađenje radi tih zgeada
neobrazovanost,nazadnost,nekultura,nenormalnost,nistavnost,nevaspitanost,neozbiljnost,nepostenje,nacinalizam,nehajnost,neumjerenost,neukost,neljubaznost,nervoznost nasih naroda nema nigdje neskolovanijih
Jasno je da je zagadjeno!? Koja su rijesenja? Za godinu, dvije, tri??.
Bas kao da je Bog djehenem nacrtao i gleda odozgo... Uvijek se znalo da je sheitan (ljudska zloca, glupost...) na Zemlji, nema on puno veze sa vjecnim lovistima. Sheitanu se na Zemlji suprotsavlja.
Bakir je podijelio raju na gornje i ostale ! Bakir je podjelio BiH , dabogda ga sajdžije sastavljale! Bakir od akciza pravi Vile a Penicilina nema !
Opet smog negativnosti, hajmo se svi kolektivno ocistiti, na Trebevicu. p.s. i nemojte reci skupo sad i tri km, eto zamjenite sa kafom a kafu ponesite u termosku, meni su i nana i dedo na planini iz termoske pili pa mogu i ja. Zivjeli!
Još par zgradurina pored miljAcke izgradite bando nesposobna!
Niko vas ne tjera da zivite u Smradajevu.
@Pridrazici puši ku * rac.