Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki gubitak svaki kladuščan zna o kakvoj ljudskoj gromadi je riječ. Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet.
Laburistička stranka = Autonomaš. Zbog autonomaša je u Krajini poginulo 3000 ljudi na obje strane.
@Frakson10 Jel i on babin?
Nek vam služi na čast što i dalje dozvoljavate komentare na crnu hroniku/smrtne slučajeve. Da li je iko od vas studirao, izučavao novinarsku etiku, deontologiju? Dok istovremeno dozvoljavate fašistima poput ovog bijednika "bulevara", koji je dosad 500 puta otvorio novi nalog (umjesto da mu blokirate ip adresu, locirate ga i procesuirate) i koji koristi ovaj portal kao poligon za širenje mržnje.
Ko odlučuje ispod kojih članaka se komentari zatvaraju a ispod kojih ne? Da li je porodica preminulog dozvolila komentiranje ispod ovog članka? Ko nije dozvolio da se komentira svadba od Hadžifejzovića? Ko je dozvolio da se komentira ovaj članak? Koji su kriteriji?? Ko snosi ODGOVORNOST (pogledati značenje riječi u Velikom rječniku stranih riječi) zbog dopuštanja niza gnjusnih 'komentara' ovdje.
Evo kaze dragan da mu nije bilo zapotrebu orat i da je imao ljpu placu od koje se moglo pristojno zivjet al et pocivao u miru
Kud li se zavlacijo pod traktor,kazu autonomas,belcem i jeste....
" u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine FBiH"! Novinaru, to ne postoji. Postoji Zastupnički dom Parlamenta FBiH i Zastupnički dom Paralementarne Skupštine BiH.
Ostavili ste otvorene komentare na ovom članku a gdje se mali Hadžifejzović ženi zatvorili,mislim stvarno ste zaista...
Jel vas stid komentara seljacine jedne, vi ste najgore smeće ovoga naroda. Nema veze šta je i ko je, tako o mrtvima pričati, gadite mi se govnari
@Firmino, Potpisujem, Firmino, ovo što kažeš.
nisam pristalica komentiranja umrlih... ne znam sto je i otvoreno koment. ... BIH je demokr.zemlja i kad nije zabranjen rad SDS i sl. stranaka u kojima i sada ima ratnih lidera, zasto bi i ova tzv.bosnj.stranka ili F.A. stranka koji su suradjivali s a najvecim neprijateljima BIH, toliko zla nanijeli svom puku najvise, ALI jednom se to mora prekinuti.. zivot ide dalje, svako ce naci ono sto je zasluzio raj ili pakao, nebitno..najvise se raduje onaj koji ce dobiti mandat poslije njega
Steta zaista fin covjek i velika ljudina a nadasve veliki radnik za razliku od ostalih parlamentarnih guzicara koji nece nista teze od kasike. Neka mu je vjecni rahmet a obitelji izraz sucuti
Al zato si iskljucili komentare na ''Ozenio se sin Senada Hadzifejzovica'' hebo vam on mater.
Zar nemas pametnijeg posla nego da komentarises necij privatni zivot. Pri tome psujes mater. Uradi nesto korisno u svom zivotu. Al' prvo malo edukacije i kulture.
@Berra_Sa više knjiga manje klixa prijatelju
sabur porodici
A klix i govana dozvolio komentare a ovaj v... h sto laje nikako da ga locira
Poznavao sam Mirveta. Covjek je imao pare od javnih funkcija ali bez obzira na to, nikad nije odustajao od poljoprivrede i volio covjek raditi. Evo dokaz tome je i priroda ove nesrece.
sejkzlaja ❤❤❤❤❤❤❤❤
strava i užas od komentara