Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo najprimitivniji oblici života na Zemlji i izrodi ljudskog roda mogu ubiti nenaoružanog čovjeka ili dijete, samo zato što je druge boje kože, druge nacije, druge vjere ili drugačijih ubjeđenja!
Klix molim da ukinete Psihopatu pod nazivom " BulevarBeograda, koji sa stotinama uvredljivih komentara na svaku vasu vijest,pokazuje zasto od 200 zemalja na svijetu ,Srbi imaju najvise ratnih zlocinaca !!
Tesko naciji koja se ponosi ovakvim zlodjelom pocinjenim nad svojim dojuceranjim susjedima i koji slave izvodzaca ovakvih zlodjela i otetu i opljackanu teritotiju.Normalan razum moze samo od svega ovog okrenuti glavu i tek uzput svom snagom pljunuti iz usta.
pisam mu se u usta ko mi ovdje blokira i skida lajkove a zna se da su to BL rezimski botovi
Za komšije srbe i i bissndke srbe pitanje???? Gdje u bih ili srbije ima ovakva grobnica sa 5000 ubijenih civila gdje??? Pa da mozemo da pričamo o gradjanskom ratu što vi tumačite ne nije bio gradjanski nego agresija na bih! Treba stati pred ovakva djela i reći da krivi smo počinili smo zlo i genocid nad bošnjacima!! Duboko se pokloniti pred zrtvama i samo na istini mozemo graditi bodućnost! Pozdrav dobrim ljudima !
dzaba vi ovo pisete nemoze to uci u srpske glave znam to iz iskustva..za njih je to trebalo tako i oni to nazivaju ciscenjem i oslobadjanjem...oni malu djecu uce i pricaju im o mrznji pricaju djeci kako muslimane treba ubijati ..
Govna Genocidna sjeme im se zatrlo
Na zalost u pravu je. RS je njegov projekt, genocid i cak i ova izjava bi trebali biti dodatan dokaz u rusenju RSa. Ova sutnja Izetbegovica pokazuje da ne zele nista mjenjati i da je BiH definitivno podijljenja.
Uzasni zlocini, isto kao i zlocini u selima oko Srebrenice, gdje je jos veci broj ali ovaj put srpskih civila stradao zar ne? Ako je ovo prvo genocid, po kom parametru muslimanska divljanja ne nazivamo genocidom takodje?
Pa dokle nas vise želite trovati i zavadjati(mediji)...dosta više, 25 godina je prošlo od rata(ko je htjeo da shvati šta se je dešavalo taj je shvatio ko nije neće nikad)..
dzaba je to sve, za narod pravde nema nit je bilo nit ce bit... zato postujte svoje komsije, ljude oko sebe i volite narod bez obzira na vjeru i naciju... jedini nacin da se izborimo protiv elita, barem malo da dahnemo dusom
E vidite,Mudlimani,Bosnjaci ili kako se vec zovete,Tomasice,Srebenice i ostala stratista au samo nacin da se pokaze kako je taj osjecaj kada ste ubijali i klali Srbe.,slal ih u Jasenovac,i na najmonstruoznije nacine ubijali,a poslije u Jufi o tome sutali i glumili bratstvo i jedinstvo.Ovo sto vam se deslo u ratovima 90 -tih
Pampersa đenerala čeka presuda za Prijedor i druge gradove
Ovo moze uraditi samo monstrum a juce slusam u lukavici i banjaluci onu stoku kako im je ovaj zlocinac i monstrum uzor i heroj, takvi ne treba da zive i udisu ovaj zrak
To je gotovo. Krivci osudjeni, idemo dalje. Kad cemo autoput i zeljeznicku mrezu poboljsat. U Tuzlu otic ko u Njemacku.
Neka je Klix dopustio komentare, da bolesni umovi mogu da se liječe pljuvanjem po nevnim ljudima koji su završili u Tomašici!
Halo ba novinar jesi li ti normalan?Malo prije pisete kako se predude suda trebaju postovati,a sud je rekao da nije bilo nikog genocida na prostorima drugih opstina pa ni u Prijedoru.