Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aparheid cetniteta na sve moguce nacine pokusava legalizovat genocid naravno uz pomoc Evrope posto da nije evropapa bila kurva kao i u svom zbivanjim zanje stoljece pa i dalje genocid se nebi ni desio Amerika je to sjela zaustavit 90i druge a evoropa kurva uz presutno cutanje dozvolila.Bosnjacima izgleda jedino preostaje izac iz Deytonskog sporazuma posto je Alija potpiso sporazum pod pritiskom a moglo bi se reci i daje bio otet u Deytonu posto nije mogo komunicirat sa sa preostalim vojnim i civilnim vlastima Republike BIH.
Ako je u RS krsenje gradjanski prava kako da nazovemo onda isto to u FBiH u kojoj ne postoje nacionalni predmeti,vjeronauke skoro da i nema a da ne pircam o odlukama Ustavnog suda BIh o izmjenama diskriminatorskih naziva skola,komisiji za stradanje srba Sarajeva itd.
Problem je u tome što je federacija etnički čista od srba, tako da nema ko da se buni zbog toga što nema nacionalnih predmeta i vjeronauke.A u konjević polju, bošnjačka djeca uče po planu i programu tuzlanskog kantona, ali opet protestuju.Čista manipulacija!!!
***te vise srbi sarajeva,eno ih u lukavici ,palama,foci,visegradu,bratuncu nema gdje ih nema ,sta vise serete sa tim sarajevskim srbima 150 hiljada ih je otislo svojevoljno jer im je krajisnik tako reko a ti sad pricas gluposti mrs tamo dupe jedno,kakvim skolama sve skole se zovu normalnim imenima ili herojima koji su branili 41 i 92 godine,hoces li da se zove mozda petar kocic ili njegos ? kretenu jedan ,nisi ni kreten vec si papk glupi,u bratuncu je prije rata bilo 66% bosnjaka a danas ih nema ni 15% nije zato sto su otisli svojevoljno vec zato sto ste napravili grobnice po citavoj dolini drine majku ti tvoju licemjernu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Seljačine izmanipulisane, a djeca ispaštaju! Žalosno....