Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kenj....am se ja na srbsku knjizevnost,
i koliko je taj prolupali univerzitet pao nisko, pa nema dostojanstva da kaze , neka ste zatvorili granice mi idemo dalje bez vas. Da tom narodu ponudi viziju razvoja i da ponudi samopouzdanje novim generacijama ali neeee, u tom sljamu od univerziteta kojeg nema ni na listi od 5000 univerziteta u svijetu , i gdje cvijeta plagijarizam i to ne plagijarizam citata vec citavih knjiga nasli se pisat peticije. sramota bez presedana i to u apsolutnim mjerama.. Nemaju nikakvog dostojanstva vec samo jade. Ako ti neko jednom opali samar, ne okreces mu se i ne molis ga vec odes. mamu vam komunjarsku, vi imate fax.
Mikajlo 17.07.2009. u 13:26 \'\'...i prde konj, u pomrcinu ...gustoj kao tjesto...\'\' Zmaj Jova Jovanovic Srpska knjizevnost! DZABA VAM PETICIJA I DA 5 miliona glasova skupite, to ne pije vode! Legendarna!
\'\'...i prde konj, u pomrcinu ...gustoj kao tjesto...\'\' Zmaj Jova Jovanovic