Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika mu iz kasina kocka.....Prokocko i Bosnu i sad nesto pametuje!
MOLIM DA SE POŠTUJE OVAJ NIKADA PREVAZIĐENI LIDER SA NAJLJEPŠIM IMENOM,SVE NAJBOLJE!
http://islamu.wordpress.com/
\"Sporazum\" u Prudu je izdajnicki cin srbijanskog agenta i bosnjackog izdajice. Nadam se da ce kopile plakati nakon izbora zbog toga. Sta Hare nesposobni ceka i kalkulise? Nabijem i njega na spolni, on kalkulise, zasto SBIH ne izlazi iz vlade?
Ja ne znam kojem se dijaspori obracate. Ako je to meni, onda mogu samo primjetiti da je SDA=IZDAJA, ako je onom cetnickom kopiletu koje je poslije mene uzeo isti nick, \"dijaspora\", jebite mu mater cetnicku, i porucite mu da puno ne sanja. HR se nikad vise nece boriti da joj velika Srbija bude na VBR-omet od Bana Jelacica. Naravno nisu Latini blesavi, znaju oni vrlo dobro da bi sljedeci cilj bio takozvana i krepala RSK. Usput da pozdravim svo SDA izdajnicko smece i da im porucim da dolazi trenutak kad ce te smece platiti za sve izdaje bosnjackog naroda od 1990 do dana silaska sa vlasti.
Dobro bi bilo da ovaj \'sekularista\' najprije ispostavi racun pokradene love sa javnih i tajnih racuna Ambasade BiH pri UN pa tek onda da nam pametuje i prosipa postenje. Njemu je Bosna bila interstna samo dok ju je pljackao!
Poserem ti se u usta
Ukinut genocidnu tvorevinu rs,,jedno ministarstvo i jedan Predsjednik nase drzave. Sporazum u Prudu je rascijepljenje Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!
sellam aleikum we rahmetullahi we berekjatuhu Uvazhena gospodo, virtuelni stanovnici, promisljanja mnogih upisnika jesu odraz njihovih informacija kojima se sluzhe ponekada a vrlo rijetko i oficijelno,. No, jedan upisnik je naveo moguchnost novog rata.. ta chinjenica mi je poznata, a takodjer je poznata kako bi se mogao uprilichiti blitz gradjanski rat,. Pogledajte, jednu epoizodu koja se godinama dogadja, Iz Herzegovine (Ljubuski-Franjevci), su odlichno obucheni mladi krizhari, u civilu, napravili complit popis civilnog puchanstva narocito svake stambene jedinice na podrcuju Bosne i Herzegovine. Dok na jednoj stranici imamo Omladinu koja se drogira s uvezenim narkoticima, i stvara kaos, na drugoj strani imamo odlichno sotoniziranu omladinu vishenacionalnog tipa, koji zele Zharki Obrachun. Prava SItuacija, sve dok se 14 miliona nas Muslimana s Balkana iz dijaspore ne umijeshamo u Sluchaj, zvan, povrat zemalja Velike Ilirije. Bosona je povijesna chinjenica.
sellam aleikum we rahmetullahi we berekjauthu Uvazehna gospodo, Pogledajte mizeriju balijske fukarestine kao vrijedja demos upisnike kmentara,., S gadjenjem i prezirom stavlja upisnike u poziciju iz potleushica iz kakvih su im djedovi i nane, potekli,. A, svojim velikim udjelom su cijelu drzavu raselili, i pripomogli s svojim necivilizacijskim ponashanjem uprilichiti Bosnu i Herzegovinu na pijedestal chak siromashnije od same Albanije, Rumunske i Ukrajine. Albanci na Kosovu, su uveli red.. Zalim sto nisu moji Boshnjaci imali imalo smionositi za obracunati se s nizerazrednim kvazi viljuskarima i nozarima.. Osim toga, i vrlo nisko se ponashaju na javnim partijima, gdje se u slobodnoj verziji prica o povijesti, ekonomiji,.. medicini, knjizvenosti. i naravno novom pravnom politoloshkom vokabularu. thank you
Za ocekivati je da nakon ovako ozbiljnog teksta kometari i kritike budu u skladu i na nivou tematike kojom se autor pozabavio. I nijedan komentar nije pomenuo nijednu misao iz teksta. To pokazuje nivo komentatora i njihove osobne frustracije statusom i okolnostima drustva u kojem zive. Razumijem ja poteskoce, ekonomske i druge, ali ne razumijem da je uvijek laz ili poluistina drza od istine. O Muhamedu Sacirbeyu se toliko lazi napisalo da je i sam americki pravosudni proces bio u zabuni sta da radi sa slucajem Sacirbey. Cak sta vise nikad iz BiH nije upucena optuzba protiv Sacirbeya americkim pravosudnim organima, dok je vec postala javna stvar da je ovaj covjek pronevjerio milione dolara. Dvije godine proveo u zatvoru, bez optuzbe. Muhamed Sacirbey, odlicno govori i pise bosanski jezik. Finog je odgoja, manira i slusa sagovornika. Nijedan nas diplomata nije mu ni do koljena. U stanju je face to face da dominira u svakom dijalogu. Procitajte tekst dobro.
čuj čuj da se banditos oglasio,valjda mu opet prifalilo love za kockanja pa traži neku funkciju,a kakvi su baditosi na vlasti zaman im je on dobro došao za konačnu pljačku BiH,ma ovog hoštaplera treba zatvoriti u najgori zatvor na svijetu.Ma skidajte ovu lopinu sa portala jer će nam pokrasti odmah 2 gige za sekundu.
sellam aleikum we rahemtullahi we berekjatuhu Uvazhena gospodo, Zar je moguche da je danas ambasador Muhammed Shachirbegovich, u piramidi elite Boshnajcke nove diplomatske povijesti. Ovo se zove Drzhavnim skandalom Br.1. Drzhavni skandal je takdojer i sveukupna administracija Rijjaseta,. kojeg ozbiljenje krasi jedino na ulazu same zgrade, oficijelnog natpisa na fasadi. Za nas Boshnjake 4 mjeseca bi trajao rat, i to aktivno na svim moguchim podruchjima,. a posljednja tri mjeseca, privodjenje stranih ubachenih ratnih vojnika i vojnih jedinica, kao i unutarnjih izdajica i vojnih dezertera koji su izvrshili puch, unutar Bosne i Hercegovine. Ovaj puta,kao politicko emigrantsko cheljade, apeliram, na svoje uvazene Boshnjake da se svim moguchim sredsvima informiraju iz podruchja pravne i medjunarodne literature, ne dozvolivshi neprijateljima izmedju nashih redova konachnu zavrsnu prodaju odnosno poklonjanje nashe otadzhbine Bosne i Herzegovine.
Djiha DJIha konjicu.... sad znamo. ima nas. imamo cime......
Ovi poput ovog kingas i onaj ispod @dijasporu, seru po dijaspori, a bolje zive nego dijaspora. Vama su pare ocito pojele pamet. Izmedju vas i tihica nema razlike, prodali bi i drzavu i mater za pare