Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pronasli su te 23 osobe ali nisu onoga ko je prijetio Davoru.
Pronasli su i njega. Samo se šuti. Pročitajte sve na http://slobodanvaskovic.blogspot.com
Pronašli sve sem ubica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
23 heroja
Tako su isto radili i na protestima u Tuzli i Sarajevu 2014. U Sarajevu je sve vrvilo od policajaca i policajki u civilu, policajaca sa kamerama i fotoaparatima koji su snimali sa svih mogučih pozicija, krovova, terasa, iz podurma, sa dronovima, skrivenim kamerama u koferima i tašnama.Oduzeti su foto i video materijali od Medija a analiza ''materijala '' je trajala mjesecima. Ogroman broj ljudi pozvan je na službne razgovore a mnogima su isporučene prekršajne kazne.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pratite Facebook stranicu prof. Mirsada Hadžikadića i pomozite da se razbije medijska blokada! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
Šta očekivati od jedine policije u svijetu koju vodi ratni zločinac i koja je osuđena za genocid.
Kupujmo domaće! 🌟
Mile gospodar u RS-u. Neka, neka vide za koga glasaju i ko ih vodi.
u sarajevu fali jedan davor. bravo davore ljudino.
@RobertoCarlos sta pricas ti debilu, ko ga gleda kao srbina ili cetnika to je druga tema. ja samo kazem da fali jedan MUD O NJA KAO ON DA SE SUPROSTAVI OVAKVOJ VLASTI. to sta je on i ko je bio briga me. evo moji muslimani pa me ebu u zdrav mozak. muslimani ubijaju i smiju se porodicama ubijenih. sve dok je SDAovaca kao ti nama nece bolje biti.
@RobertoCarlos. vise cijenim one koji su pucali na mene i ja na njih...od domacih dezertera i profitera...jer takvi ekonomski unistavaju drzavu...i time protjeruju omladinu iz drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rekoh vam ja .. Ne možete protiv Diktatora Dodika
Hoce da ga sklone, smata im pred izbore.
Ako ne znas kako, onda ih po džepu opali.