Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadila ih trava 😆
Betonirati to sve, jeftinije nego kosititi svake godine
oooojjj top top top. prejak komentar hahha
Cijela BiH je zarasla u travu. Da pokosimo, mogli bismo 1000 farmi krava obezbijediti za cijelu godinu.
@frajko hahaha upravu si...
Lijepo moje Sarajevo a da budem.iskren, i ovaj Minhen mi je nesto plaho fin grad
Jad i bjeda na svakom koraku.
Kiša, trava brzo raste i svakako da iznenadi nadležne. Ništa čudno. Sabura.
Zakonom regulisati da sva pravna lica u Kantonu Sarajevo ispred svojih objekata imaju odgovornost za košnju te zelene površine, a za one koji to ne urade zna se... novčana kazna. Vlada kantona svake godine kaže uštedila ...lako je uštediti na taj način...zaposlite ljude i kupite mehanizaciju za KJKP Park.
Skaka ima za topove a trava mu izbi oči!
Ovo su samo osnovene odgovornosti svakog grada u svijetu. Eh sad da uzmemo one postove tipa, kako je Sarajevo najbolji izbor turista, broj jedan, ovo ono, a kad sagledaš ne ispunjava ni osnovne odgovornosti. Sve što je u budžetu grada pokupiše gladne mačke, pacovi i džohari na našu žalost. I to sve ispari u vidu Sarajevske magle na početku godine ha se budžet usvoji i pare legnu.
Gradski prevoz nam je sastavljen od europskog otpada daleko smo mi
@toni123 Vecim dijelom od Titinog otpada
Zarasle su staze moje i sad one puste stoje bijele ruze nema vise pokraj staze da mirise Stazama sam prolazio kad sam dragoj dolazio od kako se draga uda ne prolazim vise tuda
Nekad je na Vilsonovom bilo tvrdih sisa sad samo londre... jah...
Super izgleda ...retro varianta ..aj lajk it
Poskupilo ba gorivo nemoj te tako
7. i 8. slika negdje na planini.
Sramota SDA balijsko naselje.
Logicno da ce biti pokoseno 3 puta jer ljudi hodaju vilsonovim setalistem, a ne obalom Miljacke.. kako glup clanak
@MFK Tvoja (ne)logika sve sama kaze
pa sta fali da se i za zmije malo uljepsa ambijent
radnici parka svaki dan kose po 8 sati minimalno,a za sve vas koji samo pricate izvolite pa probajte.sa biroa je doslo dosta sezonaca ali pola ih je odustalo poslije dan dva.sve gospoda hoce platu ali da sjede....lakse od roditelja uzeti koju marku za kafe i nargile
@kraftwerk Fakat, plus posao odradjen, sto je i najbitnije...