Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada ne zaboraviti, a ni oprostiti. Svima je vjerovatno do sad jasno da je “suzivot” jedna velika laz, ponovili bi isto sutra da mogu.
Kao simbol na kukavice s brda!
Mi smo glupi što nismo formirali neku tajnu jedinicu kao Židovi poslije drugog svjetskog i bez suđenja nalazili zločince da ih mrak pojede, djecu ste snajperima ubijali zločinci jedni umirali u najvećim mukama
Isto mislim od kraja rata.
Ko je to konkretno snajperisao građane Sarajeva? Ako vjerujemo komšijama, njihovim izabranim političarima i njihovoj crkvi SPC, mi smo gađali sami sebe, kao i Ukrajinci što gađaju sami sebe? Glasajmo za SDP i Našu Stranku, dajmo našim komšijama stotu šansu, jer nisu svi isti, evo u Mostaru je samo 14 komšija glasalo za Šešelja, svi ostali su glasali za njegovog učenika, tako da ima napretka, evoluiraju.
Ovaj s Browningom 12.7 mm me uznemirio nekoliko puta dok sam pio kafu na terasi ... zamirisalo mu, sta li.
Glupani novinarski, platno je postavljeno jucer. Tacno je da je na brdu bio i Vucic, jaran Nenada Hadzifejzovica koji mu je platio dva intervjua da proruska Face TV ne propadne i ugasi se.
Kako megaglup komentar xddd
Kada se samo sjetim straha i trčanja ... nije ni čudo što smo na pola ludi !!!!
kukavice i bolesnici pucali snajperom civile,Allah vam ubrzao patnje
Trebali ste zvati omiljenog lika bh medija i velikog sponzora i mentora scepe radoncica,acu vucica,on ima iskustva sa snajperima.
Brdski bradati ulojeni divljaci koji su grad prvi put vidjeli tada preko nisana
Jedna riječ to najbolje pojasni - VLAH. Barbari s brda (potomci importovanih turskih kmetova sa Karpata).
naše dobre komšije Srbi sa kojima smo živjeli u bratstvu i jedinstvu 45 godina
Imali veceg smeca od covjeka nego bit snajperista
Kad bi malo pratili sta se desava u gradu, danas i sutra je za vasu informaciju u Vijećnici obiljezavanje 30 godina opsade Sarajeva (besplatan ulaz za sve), pa posjetite.
Da se nikad ne zaboravi sarajevska golgota koju je napravila velikosrpska politika i njeni bolesnici
Preko 4000 hiljada Sarajlija je ubijeno od cetnicki snajperista 1992-95!
Uhhhhh...kakve su to spodobe bile....pucati u dijete....ruke im se osusile..
srpski skotovi još imaju djon obraz reci da su oni branili sarajevo od nekoga