Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti djikanski junaci,sto su nevin narod odvodili i ubijali. Sve ispod dozivotne robije je smijesno.
Bosko Vuksan crveni kombi Banja Luka, pripremi se!!!
Vec se vidi razlika izmedju Kajganica i Tadicke ito ogromna .Samo radite i sudite svo smece sto je u ratu svoju frustriranost zlostavljanjem u porodici ili skoli ispoljavalo na neduznim ljudima .
interesantno kako kliks ni da spomene ovo https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/podignuta-optuznica-zbog-ratnih-zlocina-nad-hrvatima-i-bosnjacima-u-kotor-varosi-2623430 vjerovatno da se cirilicar ne nadje uvrijedjen
Evo zbog cega hoce da promjene zakon o genocidu. Nema mjesta u BiH gdje ovi vampiri nisu civile ubijali i to ne samo muslimane i katolike nego i pravoslavce. Za te ljude je bila uvreda ako si bio covjek. I dan danas pravoslavne porodice u Bijeljini psuju sve Arkanu jer ih je opljackao a neke i ubijao.
Za to vrijeme Ratko Adžić glavni Chetnik Ilijaša normalno živi u Beogradu i predaje novim generacijama !!!!
U mjesec dana se potvrdi ubistvo u ratu pa bar do 1000 Bošnjaka...Onda behne jedan zločin gdje ubijeno 5 Bosnjaka Katolika ili 10 Bosnjaka Pravoslavaca i oni toliko napadnu na Klix i na časnu Armiju BiH koja nijedan zločin organizirani nije presudjena...Bez obzira što je Orić Oslobodžen i što je Caco ubijao zbog osvete što mu je brat ubijen...Mi nikome necrtamo murale...Toliko o vama i o nama
A gdje su ostale ubice-cetnici vojvoda Vaske, Marinko itd.