Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"....uposlen u Sektoru za spriječavanje krijumčarenja i carinskih prevara u UIO BiH" Njemu navaliti i to da je primao platu džaba.
...jbt, zamal čitav ajrodrom da uhapse :))
Svaka cast na komentaru.
Kad smo već kod državnih službenika, šta je sa namještenim konkursima u državnoj službi? Kako neko ko je završio sigurnost ili kriminalistiku, može biti stručni saradnik za međunarodnu pravnu pomoć? I to zato što mu je otac predsjednik nekog stranačkog odbora!
Kad smo već kod državnih službenika, šta je sa namještenim konkursima u državnoj službi? Kako neko ko je završio sigurnost, može biti stručni savjetnik za međunarodno pravo? I to zato što mu je otac predsjednik nekog stranačkog odbora?
Blitzekrieg odmah!!!
ovaj d (m)udo je kazu za 10-tak godina u sluzbi kupio;stan kod cuvenog dobrinjskog dilera od cirka 100 kvadrata, kucu u buca potoku , vikendicu, mercedesa, zeni golfa sedmicu, babi golfa sedmicu, a na dobrinji kruzi biser da se ljeti mogu vidjeti na krovu zgrade kako se suncaju.
Bice da sandzaklije zive i u Foci hahaha a i ovi rodjeni u Sarajevu bice da su i oni sandze
SVAKA ČAST! Sve što stoji u tekstu je stoprocentna istina. Svi su živjeli kao bogovi. Svi pobrojani, lićno ih poznajem. Osoba pod rednim brojem 4. je sin žene koja je bila Upravnica Carinarnice Sarajevo pa dalje napredovala i samo mogu kazati da me ne čudi da joj je sin završio na ovakav način. Dok je majka ovog mladog gospodina radila zaposlila je u carinu, poreze, i špedicije svu svoju užu i širu porodicu. Međutim nikada ,,glane oči,, ne izdobre, uglavno, žanješ kako siješ. Dakle, sve je istina ali daj bože da od ovoga išta bude poznavajući stanje zemle u kojoj živimo, sada će raditi veze, vezice, korupcija, plaćanje, davanje poklona, ovo će se razvuči na par godina i pasti u zaborav kao i sve do sada. Šta se dogodilo sa Direktorom UIO Kemalom Čauševićem????? NIŠTA.
UIO leglo korupcije
mozes mislit onda drzave ;D
NEK KRADU KOLKO HOĆE DIRNUL SAMO MOJA DRVA SIKIROM CU IH U GLAVU I BUBREGE JARANI MOJI
Ljubomorne p.icke samo pišete protiv sandzaklija a sandze vam je bog poslo da oplemenite rasu dorati bosanski ništa neznate niti ćete ikad znat bolji su sandze od vas pa je tu problem j.bali vam svi s.rbi mater ko sto su vam j.bavili
Thea kuravo ti si srpski kaljavi gen Ti pojma nemaš o porijeklu sandzaklija Oni su Iliri i čistog su porijekla za razliku od tebe koju te je negdje još u onom ratu sklepo Bradati četnik i zato tebi fale ko narkomanu heroin
I sta sad javice se neki advokat takodje kriminalac koji ce ih braniti na sudu,dobice promjenu radnog mjesta nece vise biti sef smjene bice direktor nekog odjela i pojeo vuk magarca,a narod nek rovi kontejnere
Tako je samo ce ih prebaciti na drugo radno mjesto i tako ce narodu bit po bezbroj puta bačena prašina u oči Pa nemogu oni krast a da nedaju tal stranki koja ih je tu zaposlila
Tako je brate samo ce im promjeniti rad.mjesto Nisu oni krali a da ovi iz stranke koji su ih postavili nisu to znali
80 posto BiH je korumpirano:i policija,sudstvo,zdravstvo, obrazovanje u svim segmentima ovo je zivi haos
Tužna je naša budućnost...