Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi napad na Bosnjake?
Nova informacija iz centrale SDA, Osmanaga ranjen 4 puta u ratu i zali se sudu sto je dobio srebrenu malinu a ne zlatnog ljiljana.
Jel polozio sta u tuzilastvu Osmica
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ja, i?
U kakvoj drzavi zivimo kad nam direktor tajne sluzbe ni skole nema
pitali osmicu kakve je ocjene imao na fakultetu kaze 2, 3 nekada 4, govore mu u tuzilastvu na fakultetu se ocjenjuje od 5 do 10...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da nema niti jedne države na svijetu koja bi trpila napad na svoju obavještajnu službu. To da neko ko rukovodi jednim segmentom, montira nešto nekom ko rukovodi drugim segmentom... samo razmislite da je rat, i da komandant jedne jedinice montira nešto komandantu druge, kako bi se to okarakterisalo.
Žalosno je koliko su naši ljudi glupi, plitki i naivni.
Kad malo pročitaš u prijevodu piše deder mi mali saznaj tko me prijavi pa ću mu ja pokazati čija majka crnu vunu prede :-)
Sve go kriminalac a sude obicnom narodu
uđem na klix samo da čujem kmečanje SDA botova, noćas su posebno glasni sve mi se po duši razliva, pada fašistička stranka pa psi grizu na sve strane, nisam ovako oćeifio ima 20 godina, dok je NATO derao slobodana miloševića
Ne da njega i Asima Bake
De ba, Campara, Osmicu pod ruku i kuci ga vodi pa se tamo rasptavljajte. Samo trosite resurse iz budzeta tuzakajuci se ko tetke.
e ukopali ste se za sva vremena
e ko tebi dade ovlast da ti vodis OSU
muljator nosi masku lopova... ide jedno za drugim
e sram te bilo Osmane, dotakao si dno
i ti si prnuo u fenjer moj osmo...
SDA pravi zrtve od sebe pred izbore
da je kakve drzave i pravosudja, osman bi iza resetaka zavrsio odavno
nicija nije do zore trajala