Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupa si ko noć...
Ovo je sramota. Podizanje optužnice protiv uvih uglednih i poštenih ljudi, branioca Sarajeva i BiH je dokaz da se ide ka uništenju pravde i pravičnosti u BiH, ako se ovim ljudima presudi, u ovoj zemlji se pravdi nikada ne možemo nadati.
Koliko ih je ub.ijeno u \"logoru\" Silos???Da li je tu neko ležao zato što je samo S.r.b.i.n, ili zbog toga što je kod njega pronađeno oružje?! I B.a.lije su ležale u Silosu, jer nisu htjele ići na liniju, znači to je bio jedan multietnički zatvor za sve izadajnike, bezobzira kojem narodu pripadali!
U STAV MIRNO PUTURICE,SRPSKA VOJSKA DOLAZI DA VAS SPASI !
Ali gospodine sudija, oni su naske silovavali...
Ma daaaaj!!! Naši Bošnje pravili zločine??? Ma nemoguće, mi smo merhametli narod, a naša Armija je bila multietniĆka!!!