Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UIO uvijek bilo leglo kriminalaca......
@zombi ahahahaahah dobro jutro.....jbg nemerem ih se kutarisati......trpi i cuti :)
BiH je leglo kriminalaca mi smo od 15 stoljeca kolonija nas covjek nema osjecaj sta je drzava i sta zanci drzavotvornost ni kako se drzava vodi samo i iskljucivo gleda sebe to je mentalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pustite ga opet ali mu prije toga "ODUZMITE" sve. Tako isto i ovima uhapšenim u akciji "Kurir" i svima onima koji u budućnosti budu pokušali isto. Na ulicu gole stražnjice i nek' zaradi platu u "realnom" sektoru.
zao mi Side, jadan skoro izasao iz zatvora a sad opet :)
Nikad oni nece ostati gole straznjice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i ostani tamo, ne brini, ima vas jos, nece t ibiti dosadno ,pisat cemo vam, na klixu
E ebo ga sedinet, majko moja kakva cemo jos imena izmislit, seljacina na kvadrat, garant!!!
Ko god je stekao milionsku imovinu poslije rata treba mu je svu oduzeti i dati doživotne zatvorske kazne, to su psi rata koji su se obogatili direktno na krvi stradalog naroda.
Hapsite lopove mhamu him lopovsku i lezihljebovicku..
OBER LOPOV.
OBER LOPOV.
Kad vidim ovog SDA obrvana, dodje mi da povratim
Zanimljivo je to,cim je sklonjen,sa razlogom naravno,goran salihovic pocele optuznice da se dizu...
Evo gdje je lova otišla! https://www.cin.ba/milionska-imovina-bivseg-sefa-uio-bih/ A ima i sve pobrojano: http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=132 Sve dokumentovano, znači sad još čekamo da ga oslobode!
A gdje su nalogodavci?!? Direktori UIO su "skretnicari", dvije trecine prihoda u proracun a jedna trecina u stranacke bagajne, podijeljeno na tri, onako bratski. Ako hocemo biti ozbiljna drzava moramo hapsit i "skretnicare" i "sefove stanice".
HHH. hang him high.
...Pustite jadnika,nije vam on ništa kriv...neka je yebavo kad smo debili...!!!
Napokon !
kemo i obrve ... isti momčilo krajšnik .kemo nas krao a momo granatirao ...isti
E,kad se odmota traka koliko je takvih treba suditi deset godina i nebi se proces zavrsio.Milijarde eura su usle u Bosnu napacenom narodu da se pomogne,a eto dje zavrsise..