Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ nocna mora ma bio sam covjece najebao kao niko
btw, Turci nisu nas stvorili, mi smo tu bili i prije njihovog dolaska, a gdje su tada bili tvoji preci,ili su to ujedno i moji,mozda...
Stvarno mi je zao sto nisi u to vrijeme bio u Srebrenici, danas bi svijet bio mnogo ljepsi!
@DA DA Trougao Vlasenica - Kladanj - Sekovici .Od Vlasenice prema Kalesiji
gdje su ti Sekovici
srbi smrdare..
Zeljko Ivanovic je jedan od nekoliko desetina hiljada zlocinaca iz reda srpskog naroda,te iz tog razloga Bosnjaci i Hrvati kao nosioci vlasti u BiH treba da donesu odluku o zabrani izjasnjanja bosanskih pravoslaca Srbima,jer sama ta rijec asocira na fasizam.Takodje zatraziti od Turske izvinjenje za stvaranje takve nacije,te zabraniti dalju reprodukciju.Gospodo Bosnjaci i Hrvati na vama je velika obaveza,znam da je tesko,ali ako zelite ziviti sa fasistickim divljacima morate nesto uciniti ili sankcionisati ili postati kao i oni pa da vam se cijeli svijet smije ili da vas sazaljeva kao i njih.