Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 dana klizanja i to petkom 1 termin, sveukupni broj termina manji od prosle godine ??? Sramota za grad. Nek ste vi napisali da se ima sjediti i popiti kafa, a cijena za mjesto ostavljanja garderobe i ostrenja klizaljki i da li uopste ima ta mogucnost ove godine ili sve uskracujemo ?
Klizaliste ispred Zetre,jedno se postavlja i na Hastahani pa ovaj Grad je ozivio i super je
Na Dobrinji je bilo besplatno klizalište prošle godine, možda bude i ove. Nekad je bilo i ispred BBI, ni to nije isključeno. Samo treba naći sponzora :)
Samo glupi direktor zoi 84 moze izďati prostor da sam sebi napravi konkurenciju
ajandzicu imal bar djeci nesto dzabe...ovo 3km mi je tako nisko..da bi ispao veci gospodin da si stavio cijenu.10....prave ste fukare vi iz SDA
Prave ste fukare vi koji po cijeli dan smišljate šta ćete da lanete...
Super, nešto pozitivno !