Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbori su čudo
Pogledajte na youtube sjednice Zenice, i kako SDA i ostali uhljebi pokušavaju svim i svačim da ocrne Fudu. I pogledajte s kakvim ublehama i lopovima ovaj čovjek radi. I kako ne daju da se oporezuju kladionice i još mnoge stvari.
Može li išta proći bez Almy-ja u Zenici, odnosno Trgošpeda u Kaknju. Svaka vlast ih angažuje, bez obzira kakva i čija bila, a oni hajruju i hajruju. Gladna usta i velika guzica. Kao što kaže ona stara: "Nekom rat, a nekom brat"....
Pogledajte na youtube sjednice Zenice, i kako SDA i ostali uhljebi pokušavaju svim i svačim da ocrne Fudu. I pogledajte s kakvim ublehama i lopovima ovaj čovjek radi. I kako ne daju da se oporezuju kladionice i još mnoge stvari.
Meni je najbitnija zadnja rečenica; rokovi za početak i završetak radova još nisu poznati. Negdje će možda i početi, ali završiti čisto sumnjam
Bravo, treba poći od poljoprivrede i stočarstva, pomoći seljaku da plasira proizvod, a ne od crvenih tepiha, a glave naroda u kotejnerima.
"Onda nezavisni kandidat koji nije bio nezavisan kad mu je trebalo dodjeljivati lokacije za pumpe i slično, kad je pravio bogatstvo, ima nešto da priča protiv stranke koja mu je sve dala" Neko je zbog ovog Kasumovića ponovo na haparatima... 😬
sta ce asfalt po selima kad su seljaci u gradu?
Rekonstrukcije cesta po brdima i zaseocima se rade uglavnom da se što lakše transportuje građevinski materijal do vikendica u izgradnji. Problemi nastaju kad se grade vikendice u nama susjednim državama Hrvatskoj i Srbiji. Graditelji kažu imamo pravo po Daytonu, pa to su naše ''matične države'' , kad tad će i onako biti izbrisane granice. PS: naravno da je slično kad se grade ''vikendice'' po Turskoj ili nedaj Bože u Emiratima.
Dobar dio carsije izgubio jer je Celika fakticki sahranio pa se okrenuo selima, valja mjesto sacuvati..
Bravo
https://www.youtube.com/watch?v=zlt3o8kmZsU
DOFU poput Trumpa stupa ba predizbornu scenu😂
Nova 2cm asfalta na stari...
Skoro sva sela ovdje sto pise nisu imala asfalt. A sto se tice izbora svugdje ti je prijatelju to isto i u danskoj gdje zivim ljudi glasaju za one barem lokalno, ako im ispune obecanja odrzavanje puteva odvoz smeca i ovdje odkad je taj sistem novi napravljen cuje se smrad iz kontejnera i bas radi toga mogli ovdje u gradu gdje zivim nakon puno godina socijal demokrati ixgubiti izbore. Jer navidno komuna nema novca da se odvodi smece dva puta sedmicno nego samo jednom kako sad to rade.
hoce li se donirat kakva sredstva za pokretanje muslimanske tv?