Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnik Chikago, nek ti izgrade draze mihajlovica spomenik materi na p***u. Jebo vam Mihajlovic mater cetnikcku.
EMINA,pa on jeste svinjeci papak.
ze cetnika-pocetnika nosi ga materi i nosi se iti u picku matere svoje
CETNICIMA JE DAVNO DOKAZANO DA ZA NJIH NEMA MJESTA U OVOM GRADU...AKO SI ZABORAVIO VI ZIVITE U PECINAMA, SUMAMA, ZATVORIMA....I U MRAKU SVOJIH SICUSNIH MOZDANIH VIJUGA.... P.S. SAMO MORON, KRETEN, DEBIL, I CETNIK MOZE DATI OVAKAV KOMENTAR NA OVAJ CLANAK, AJDE IDI JEDI SVINJECE PAPKE.....
MI SPOMENIK DRAZE MIHAILOVICA NE DAMO DA SE NOSI IZ CHIKAGA U SARAJEVO, ALI SMO VOLJNI DA POMOGNEMO DONACIJOM ZA IGRADNJU NOVOG SPOMENIKA AKO CE ON BITI POSTAVLJEN NA BAS-CARSIJI.
konju, legendo, odlican ti je nic.
Pa fino nek odrzavaju predavanja, samo steta sto ih u ovom gradu nema ko slusat